Διαβάσαμε : Μαξ Αϊνστάιν – Διάνοιες εν δράσει

Πριν από λίγο καιρό, διαβάσαμε ένα ολοκαίνουργιο βιβλίο από τις εκδόσεις Ψυχογιός. Ονομάζεται ” Μαξ Αϊνστάιν -διάνοιες εν δράσει” των εκδόσεων Ψυχογιός και συγγραφέας αυτής είναι ο Τζειμς Πατερσον. Πρόκειται για μια περιπέτεια γεμάτη δράση για μικρούς αναγνώστες που αγαπούν το μυστήριο. Ιδανικά, μπορεί να εμπνεύσει τα κορίτσια με θαρραλέες ηρωίδες.

Λίγα λόγια για την πλοκή του βιβλίου:

Η Μαξ Αϊνστάιν δεν είναι ένα συνηθισμένο κορίτσι. Ζει με μερικούς άστεγους σε ένα δωμάτιο πάνω από έναν στάβλο αλόγων μαζί με την μοναδική της περιούσια, μια ξεκαρβαλωμένη βαλίτσα. Όμως τα πάντα αλλάζουν όταν μια ειδική ομάδα, οι  Ι.Μ.Α την προσλαμβάνει μαζί με άλλα παιδιά- ιδιοφυΐες για να λύσουν τα βασικότερα προβλήματα του κόσμου. Η Μαξ και τα υπόλοιπα  παιδιά, ψάχνουν τρόπους να τροφοδοτήσουν  με ενέργεια  το πιο απομακρυσμένο  μέρος της Αφρικής. Το σχέδιο όμως θα αποτύχει  εάν η Μαξ  πέσει στα χέρια της Κ.Ο.Ρ.Π . Άραγε θα τα καταφέρει ;

Ο συγγραφέας του βιβλίου, Τζέιμς Πάτερσον μας μιλάει για την προστασία του πλανήτη.Εμείς οι άνθρωποι θα σώσουμε τον κόσμο . Επιπλέον, εισάγει τα παιδιά σε βασικές έννοιες και όρους φυσικής με σκοπό να την αγαπήσουν και να την αντιμετωπίσουν σαν παιχνιδάκι.

Οι συγγραφείς του, Τζέιμς Πατερσον και Κρις Γκραμπεσταιν είναι από τους συγγραφείς που έχουν οπαδούς σε όλον τον κόσμο.  Τα βιβλία τους πουλούν εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και το συγκεκριμένο δεν αποτελεί εξαίρεση.

Ένα βιβλίο που θα κρατήσει ζοφερό το ενδιαφέρον του αναγνώστη μέχρι το τέλος. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι κυκλοφορεί σε 18 χώρες.

Mπορείτε να το αποκτήσετε κάνοντας απευθείας παραγγελία στο ηλεκτρονικό κατάστημα των εκδόσεων Ψυχογιός ή από το αγαπημένο σας βιβλιοπωλείο.

Και μην ξεχνάτε
Ακολουθήστε το beauty harmony blog στο facebook κάνοντας like στο  Beauty harmony blog και στο instagram beauty_harmony_blog

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Instagram