Η μετακομιση. Μια νεα εποχη ξεκινα

Ηταν 17 Φεβρουαρίου 2012 όταν δημοσίευσα την πρώτη μου ανάρτηση στο http://www.beautyharmonyblog.blogspot.com παρουσιάζοντας το blog μου. Ενα μέρος οπου θα μπορώ να μοιράζομαι σκέψεις, ιδέες και πληροφορίες γύρω από την αισθητική. Στην πορεία, το blog εμπλουτίστηκε με αναρτήσεις για τις μητέρες και την οικογένεια.

Με το πέρασμα του χρόνου, στο συγκεκριμένο ιστολόγιο, γράφτηκαν 368 αναρτήσεις! Αριθμός ρεκόρ για τους προσωπικούς μου στόχους. Οι προσωπικές μου προσδοκίες για την προβολή του blog μου αν και μικρές, φάνηκαν να διαψεύδονται γρήγορα. Ετσι μέχρι σήμερα, οι προβολές του ιστολογίου (τελευταία ενημέρωση 10/5/2019) είναι 501.454! Αλλος ένας αριθμός ρεκόρ!!

Σας ευχαριστώ από καρδιάς. 

Η αυξημένη αναγνωστική άνοδο που είχε το blog μου έδωσε ώθηση να κάνω αλλαγές στην παρουσίασή του. Έτσι σκέφτηκα, να μετακομίσω στον δικό μου χώρο και πλέον να έχω και δικό μου domain. Κάπως έτσι ξεκίνησε η μετακόμιση από το beautyharmonyblog.blospot.com στο νέο σπιτάκι. Ετσι έγινε beautyharmonyblog.gr

Η αλλαγή δεν ήταν εύκολη. 368 αναρτήσεις που πραγματικά και εγώ η ίδια είχα ξεχάσει οτι υπάρχουν και χρειάζονται να μεταφερθούν. Βλέποντας όλη αυτή την δουλειά και φυσικά όλες αυτές τις αναρτήσεις που γράφτηκαν σε διάστημα 7 χρόνων, η αλλαγή μου φαινόταν τρομακτική αλλά και αναγκαία. Οπως είχε πει και ο Stephen King ”
Η πιο τρομακτική στιγμή είναι πάντα πριν αρχίσεις. ” και σίγουρα για να κάνω την αρχή, χρειαζόμουν την βοήθεια ενός ειδικού. Ευτυχώς, η Ζωή από το B2B Experts με το μαγικό της ραβδάκι, έκανε την μετακόμιση αβίαστα χωρίς ίχνος κόπου για εμένα. Δούλεψε σκληρά και με αμέριστη υπομονή προς τις απαιτήσεις μου δημιούργησε ένα νέο blog που ξεπέρασε οτι είχα σκεφτεί μέχρι τότε. Την ευχαριστώ πολύ!

Πολύτιμη βοηθός μου σε αυτή την αλλαγή, η φίλη Μαρία από το blog Όμορφη μέσα έξω. Με την βοήθεια της κατάφερα να φέρω το καινούργιο μου σπιτάκι γρήγορα σε πρόγραμμα.

Είναι σίγουρο οτι χρειάζονται βελτίωση κάποια σημεία όμως οπως ανέφερε ο Πλάτωνας ”
Αρχή ήμισυ παντός. ” Οπότε ξεκινώ και κάνω και τις λεπτομέρειες ταυτόχρονα.

Καλή αρχή!


2 thoughts on “Η μετακομιση. Μια νεα εποχη ξεκινα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Instagram