Nέα σχολική χρονιά με τσαντάκια φαγητού Elismadeit

Καλοκαίρι τέλος, ημερολογιακά τουλάχιστον και αρχίζουμε να υποδεχόμαστε την νέα σχολική χρονιά γεμάτοι αισιοδοξία, χαρά και γενικότερα θετική σκέψη.
Φέτος είπαμε να κάνουμε την αρχή, στις σχολικές αγορές, ξεκινώντας με τον εξοπλισμό για το κολατσιό του σχολείου. Σκεφτήκαμε ότι ένα εύχρηστο και όμορφο τσαντάκι φαγητού είναι απαραίτητο και μιας και  ψάχναμε κάτι  πιο ιδιαίτερο και προσωπικό,στο εμπόριο δεν βρήκαμε αυτό που θέλαμε . Έτσι καταλήξαμε στις δημιουργίες της Ελισάβετ από το elismadeit.

Λίγα λόγια το το Elismadeit
To Εlismadeit είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στην πλατφόρμα του etsy.com με χειροποίητες δημιουργίες. Η ιδιοκτήτρια του, Ελισάβετ φτιάχνει πρωτότυπες ραπτικές δημιουργίες ειδικά για εσάς. Μερικές από τις πιο πρόσφατες δημιουργίες της, είναι τα τσαντάκια και αξεσουάρ για το μωρό, υφασμάτινες σερβιέτες, σερβιετάκια, πλενόμενα μαντηλάκια καθαρισμού, τσάντες και κασετίνες. Φυσικά τα τσαντάκια  μεταφοράς φαγητού/σνακ αυτή την περίοδο έχουν την τιμητική τους.   Στο κατάστημά της θα βρείτε έτοιμες προτάσεις, αλλά η ίδια ενθαρρύνει τους αγοραστές της να επικοινωνήσουν μαζί της και να φτιάξουν το αγαπημένο τους προϊόν με βάση τις ανάγκες τους και τις προτιμήσεις τους. Η ποικιλία των υφασμάτων είναι μεγάλη και σίγουρα η Ελισάβετ θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις για ένα προϊόν όπως το έχετε σκεφτεί.
Μην ξεχνάτε άλλωστε, ότι το χειροποίητο προϊόν είναι πάντοτε μοναδικό  και τα προϊόντα του Elismadeit φτιάχνονται πάντα με αγάπη και φροντίδα.
Τα δικά μας τσαντάκια μεταφοράς φαγητού
Παρόλο που τα παιδιά μου δεν ακολουθούν το ολοήμερο σχολείο, χρειάζονται ένα γερό κολατσιό για τα διαλείμματα τους από τα μαθήματα. Έτσι τα τσαντάκια τους θέλω να είναι ανθεκτικά και ευρύχωρα. Να χωρούν και ένα φαγητοδοχείο αλλά και ένα φρούτο. Όμως όταν αδειάσουν, να μπορούν να αποθηκευτούν στην σχολική τσάντα χωρίς να πιάνουν μεγάλο χώρο. Πολλές φορές, τα φαγητοδοχεια δεν κλείνουν καλά λόγω βιασύνης των παιδιών στο διάλειμμα με αποτέλεσμα να υπάρχουν διαρροές. Μέχρι τώρα, η τσάντα των παιδιών γέμιζε από αυτές τις διαρροές. Έτσι έψαχνα για ένα υλικό που να μην επιτρέπει τις διαρροές. Σημαντικό στοιχείο για την αγορά της κατάλληλης τσάντας μεταφοράς φαγητού είναι και το ύφασμά της. Δεν θέλω τα παιδιά μου να μεταφέρουν το φαγητό τους σε πλαστικές σακούλες μιας χρήσης αλλά να αρχίσουν να χρησιμοποιουν υλικά πιο φιλικά στο περιβάλλον με οικολογική συνείδηση εάν είναι εφικτό.
Τα τσαντάκια μεταφοράς φαγητού της Elismadeit φτιάχνονται από βαμβακερό ανθεκτικό ύφασμα και το εσωτερικό τους δεν επιτρέπει τις διαρροές. Επιπρόσθετα, πλένονται εύκολα.
Τα παιδιά διάλεξαν τα υφάσματα και σε λίγες μέρες τα τσαντάκια έφτασαν στο σπίτι μας. Ευχαριστούμε το elismadeit για τα όμορφα τσαντάκια μας.

Εαν θέλετε να αποκτήσετε και εσείς ένα τσαντάκι μεταφοράς φαγητού, επικοινωνήστε με το  Elismadeit για να σας φτιάξει η Ελισάβετ το δικό σας.
Ακόμη, μπορείτε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό που τρέχει στο facebook και να κερδίσετε ένα τσαντάκι φαγητού ή να λάβετε έκπτωση 50% για να αγοράσετε το δικό σας. Λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό θα βρείτε εδώ. 
Και μην ξεχνάτε
Ακολουθήστε το beauty harmony blog
στο facebook κάνοντας like στο  Beauty harmony blog 
και στο instagram beauty_harmony_blog

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Instagram