Disclaimer-copyright

Disclaimer (αποποίηση / αποκήρυξη ευθυνών)

Θεώρησα χρήσιμο να γράψω αυτό το disclaimer (αποποίηση / αποκήρυξη ευθυνών) και να κάνω κάποιες διευκρινίσεις.

Το Beauty Harmony Blog είναι ένα προσωπικό ιστολόγιο που δημιούργησα η ίδια πριν από κάποια χρόνια με πολύ κόπο και μεράκι. Ο κύριος λόγος που δημιούργησα αυτό το ιστολόγιο ήταν για να ενημερώσω  τους αναγνώστες τουblog μου σχετικά με θέματα ομορφιάς, ευεξίας και ολιστικών θεραπειών. Επίσης προβάλλονται κατασκευές, συνταγές αλλά και θέματα μητρότητας- φροντίδας και απασχόλησης των παιδιών με σκοπό πάντα να μοιραστώ τις ιδέες μου και εντυπώσεις ως μαμά 2 παιδιών.

Όποιες απόψεις, ιδέες παρουσιάζονται στις δημοσιεύσεις  αποτελούν ΠΑΝΤΑ προσωπικές μου εκτιμήσεις. Μου αρέσει να μοιράζομαι την αληθινή- ειλικρινή άποψη για προϊόντα, υπηρεσίες όπου έχω δοκιμάσει. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες στις οποίες σας παρουσιάζω έχουν αγοραστεί με δικά μου χρήματα. Τα τελευταία χρόνια πολλές εταιρίες διανέμουν προϊόντα σε bloggers ως μορφή διαφήμισης. Σε περίπτωση όπου μια εταιρία/ιδιώτης μου προωθήσει κάποιο προϊόν/ υπηρεσία για να το παρουσιάσω σε εσάς και πάλι θα μοιραστώ μαζί σας την ειλικρινή μου γνώμη για αυτό και φυσικά θα σας αναφέρω ότι αποτελεί προϊόν που μου παρείχε η εταιρία δωρεάν.

Στο ιστολόγιο μου θα βρείτε αρκετές συνταγές για να παρασκευάσετε δικά σας προϊόντα περιποίησης και φροντίδας. Όλες αυτές οι παρασκευές προϊόντων αποτελούν αποτέλεσμα δημιουργίας δικών μου συνταγών. Δεν φέρω ευθύνη σε περίπτωση όπου το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που περιμένατε.

Ακόμη θα ήθελα να διευκρινίσω ότι δεν κάνω ούτε θα ήθελα να είμαι γιατρός. Αυτό σημαίνει ότι η αναφορά μου σε ολιστικές θεραπείες (αρωματοθεραπεια, ρεφλεξολογια κλπ) δεν έχει σκοπό να αντικαταστήσει την κλασσική ιατρική. Οι συνταγές/ παρασκευές αρωματοθεραπευτικων προϊόντων που σας παρουσιάζω, το τονίζω και πάλι, δεν αντικαθιστούν την κλασσική ιατρική. Αυτό σημαίνει ότι σε περιπτώσεις που έχετε αμφιβολίες, κάποιο πρόβλημα υγείας  ή δεν είστε σίγουροι για την χρήση των αιθέριων ελαίων, καλό θα ήταν θα συμβουλευτείτε έναν ενημερωμένο γιατρό/ ειδικό.

Τα σχόλια και οι κριτικές είναι πάντα καλοδεχούμενες αρκεί να γίνονται με ευγενικό τρόπο και κυρίως χωρίς να είναι προσβλητικές προς εμένα ή το αναγνωστικό μου κοινό. Διατηρώ το δικαίωμα, να επιτηρώ τα σχόλια που αναγράφονται στο ιστολόγιο μου έτσι ώστε να μπορώ να προστατεύω τους φίλους του blog μου από κακόβουλα καιspam σχόλια τα οποία δεν θέλω να υπάρχουν σε αυτό. Σε περίπτωση, που υπάρχουν τέτοια σχόλια  θα διαγράφονται αυτόματα από εμένα.

Copyright 

Τα κείμενα και οι φωτογραφίες είναι δικές μου και επομένως είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας. (Σε περίπτωση που δεν είναι δικά μου, φέρουν το ανάλογο link από την πηγή τους και γίνετε διευκρίνηση ότι δεν είναι δικά μου.)Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση και τροποποίησή τους χωρίς την άδεια μου. Η χρήση τους επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης ενημέρωσής μου και πάντοτε ως πηγή με ενεργό link στο ιστολόγιο μου.

Εύχομαι το beauty harmony blog να συνεχίσει να είναι ένα ιστολόγιο που βρίσκεται πάντα ενδιαφέρον να διαβάζετε.

Instagram