Επιτέλους η θερμοκρασία έγινε ευχάριστη και είμαστε στο φθινόπωρο. Την αγαπημένη μου εποχή καθώς συνδυάζει λίγο από χειμώνα και λίγο από καλοκαίρι! Αν αναρωτιέστε, πως γίνετε να μου αρέσει το
To σιτάρι είναι ένα δημητριακό πολύ διαδεδομένο στην γαστρονομία (ψωμί, αλεύρι κλπ). Αν και είναι πολύ οικονομικό, στην Ελλάδα το έχουμε συνδέσει κυρίως με την παρασκευή των κόλυβων. Ευτυχώς, οι
Oσοι είστε πιστοί αναγνώστες της σελίδας μου, γνωρίζετε ότι αγαπώ την λεβάντα και έχω αναφερθεί αρκετές φορές στις ευεργετικές ιδιότητες που έχει για τον άνθρωπο αλλά και τα ζώα στην