Δοκιμάζοντας το αιθέριο έλαιο λεβάντας της master lavender

Oσοι είστε πιστοί αναγνώστες της σελίδας μου, γνωρίζετε ότι αγαπώ την λεβάντα και έχω αναφερθεί αρκετές φορές στις ευεργετικές ιδιότητες που έχει για τον άνθρωπο αλλά και τα ζώα στην καθημερινότητα.  Επιπλέον, το αιθέριο έλαιο λεβάντας μπορεί να χρησιμοποιηθεί βοηθητικά σε πολλά προβλήματα (μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ).

Παράλληλα, σε παλαιότερη ανάρτηση μου, σας έχω αναφέρει ότι η ποιότητα των αιθέριων ελαίων, παίζει καθοριστικό ρόλο στην δράση του ελαίου. Αυτό σημαίνει ότι ένας αξιόπιστος παρασκευαστής/ πωλητής  μπορεί να εγγυηθεί ότι το αιθέριο έλαιο που θα σας προμηθεύσει είναι πολύ καλής ποιότητας άρα μπορεί να προσφέρει βέλτιστο αποτέλεσμα.

Ψάχνοντας  λοιπόν για νέους παραγωγούς της αγαπημένης μου λεβάντας, γνώρισα το αιθέριο έλαιο λεβάντας της master lavender.

Λίγα λόγια για την εταιρία master lavender

Η εταιρία Master lavender ιδρύθηκε το 2016 και εδρεύει στην Σωζόπολη Χαλκιδικής. Στην ίδια περιοχή, γίνετε και η καλλιέργεια, συγκομιδή του αιθέριου ελαίου της λεβάντας. Μέσα σε 100 στρέμματα γης, υπάρχει λεβάντα (ποικιλία septopolis) άριστης ποιότητας που συλλέγεται με πολλή αγάπη και μεράκι από τον πατέρα και τον γιο Κουτσούκογλου. Η απόσταξη γίνεται σε αποστακτήριο σε διπλανό χωριό το οποίο είναι συνεργάτης της εταιρίας. Κάθε χρόνο προστίθενται περίπου 30 επιπλέον στρέμματα. Η συγκομιδή γίνεται με ιδιόκτητα μηχανήματα όπως άλλωστε και η καλλιέργεια όλων των κτημάτων.

Η εταιρία master lavender αποστάζει αιθέριο έλαιο  λεβάντας και το διαθέτει σε συσκευασία 5 ml.

Στα μελλοντικά σχέδια της εταιρίας είναι η δημιουργία περισσότερων προϊόντων με βάση την λεβάντα όπως σαπουνάκια, κεράκια, άλατα μπάνιου,μέλι λεβάντας, πρόπολη, ελαιόλαδο, δρόγη για τον αρωματισμό ρούχων και πολλά άλλα.

{Στα δικά μου μελλοντικά σχέδια, είναι να επισκεφθώ τους χώρους που καλλιεργείται η λεβάντα και να μυρίσω, φωτογραφίσω το τοπίο!}

Η γνώμη μου για το αιθέριο έλαιο λεβάντας Master Lavender

Παρέλαβα τα μπουκαλάκια μου με το αιθέριο έλαιο λεβάντας πριν από αρκετό καιρό και αμέσως ξεκίνησα «τα δοκιμαστικά μου». Πριν ακόμα ανοίξω το δέμα μου, το κουτάκι ευωδίαζε φρέσκια, ευχάριστη λεβάντα. Φυσικά, η μυρωδιά ήταν ακόμη πιο έντονη όταν άνοιξα τα μπουκαλάκια μου!

Σε μορφή δοσομετρητή (σταγονίδια) η συσκευασία της λεβάντας Master Lavender, είναι πολύ βολική στην χρήση. Όσον αφορά την μυρωδιά, νομίζω ότι μια δοκιμή, σίγουρα θα σας πείσει. Έχει την «καθαρή», αυθεντική, γνωστή μυρωδιά της λεβάντας που διαχέεται στον χώρο χωρίς να γίνετε αποπνικτική (όπως πολλά τεχνητά αιθέρια έλαια του εμπορίου). Το αιθέριο  έλαιο στην υφή του είναι εξαιρετικό και  ρευστό όσο χρειάζεται. Τέλος, απλώνεται εύκολα στο δέρμα και διαρκεί αρκετή ώρα.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα 100 % αιθέριο έλαιο λεβάντας εξαιρετικής ποιότητας, ελληνικής κατασκευής.

Μπορείτε να προμηθευτείτε το αιθέριο έλαιο λεβάντας master lavender απευθείας από την εταιρία μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή μέσω email σε εκπληκτική τιμή. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με  την ποιότητα όπως και τα σημεία πώλησης του προϊόντος μπορείτε να απευθυνθείτε στην εταιρία.

Σελίδα/ προφίλ στο facebook

Προφίλ στο instagram

Ευχαριστώ θερμά την εταιρία master lavender για την διάθεση του προϊόντος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Instagram