Διάβασα : “Ζήσε καλύτερα με λιγότερα”

Η νέα χρόνια όπως πάντα μας βρίσκει τους περισσότερους να θέτουμε νέους στόχους με αποτέλεσμα να είναι πολύ αγχωτική περίοδος. Τι θα γινόταν όμως αν στοχεύαμε σε λιγότερα αυτή την χρονιά; Πριν θέσετε τους δικούς σας ή ακόμα καλύτερα σε συνδυασμό, θα σας πρότεινα να διαβάσετε ένα πολύ χρήσιμο βιβλίο που θα σας βοηθήσει αρκετά. Πρόκειται για το ολοκαίνουργιο βιβλίο “Ζήσε καλύτερα με λιγότερα” της Βίκι Βριντ από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Ήρθε στα χέρια μου, τα μέσα Δεκεμβρίου και ομολογώ ότι το διάβασα μέσα σε δύο μέρες. Το μέγεθός τους, ιδανικό για να το έχεις στην τσάντα σου ανά πάσα ώρα της ημέρας μου τράβηξε αμέσως την προσοχή και το διάβαζα με την πρώτη ευκαιρία.

Σαφέστατα είναι ένας οδηγός γεμάτος ιδέες και πρακτικές συμβουλές για μια απλούστερη ζωή. Αυτό που το κάνει ιδιαίτερο αυτό το βιβλίο, είναι οτι δεν θέτει συγκεκριμένες οδηγίες αλλά αφήνει τον αναγνώστη να δημιουργήσει τις δικές του. Με βάση αυτές τις ιδέες, μπορείτε να προσαρμόσετε την καθημερινότητάς στα δικά μας μέτρα έτσι ώστε να αγχώνεστε λιγότερα, να περνάτε περισσότερο ποιοτικό χρόνο καθημερινά και φυσικά, όπως αναφέρει και ο τίτλος του να πετάξετε αντικείμενα και συνήθειες που ήταν άχρηστες και σας βαραίνουν μέχρι τώρα. Έτσι, θα μπορέσετε να αισθανθείτε πιο υγιής και ευτυχισμένος πιο γρήγορα.

Το βιβλίο χωρίζετε σε δέκα μικρά κεφάλαια. Κάθε κεφάλαιο μπορείτε να το διαβάσετε και μόνο του καθώς αναλύει ένα συγκεκριμένο στοιχείο. Για παράδειγμα, στο τρίτο κεφάλαιο, η συγγραφέας αναφέρεται στην μείωση αντικειμένων και παρουσιάζει τρόπους για να πετύχετε το ξεκαθάρισμα. Σ’ ένα άλλο κεφάλαιο ασχολείται με τις σχέσεις και τους τοξικούς ανθρώπους. Πως δηλαδή μπορούμε να απαλλαγούμε από αυτές τις σχέσεις που μας αγχώνουν και μας ταλαιπωρούν. Φυσικά, ένα ξεχωριστό κεφάλαιο απασχολεί την συγγραφέα σχετικά με το περιβάλλον και την φύση και πως επιδρά στον οργανισμό μας.

Οι συμβουλές και οι προτάσεις παρουσιάζονται ανά σελίδα, έτσι μπορείτε εύκολα να το διαβάσετε χωρίς να χρειάζεται να κάνετε τις συνδέσεις με τις προηγούμενες σελίδες. Επιπλέον, γνωμικά και αποφθέγματα εξαιρετικών προσωπικοτήτων μας βοηθούν να κατανοήσουμε καλύτερα τις ιδέες που παρουσιάζονται. Το βιβλίο πλαισιώνεται από πρωτότυπη εικονογράφηση. Μπορείτε να διαβάσετε ένα απόσπασμα εδώ

Οτι καλύτερο για να ξεκινήσετε την νέα χρονιά!

Καλή χρονιά με νέους στόχους , τους δικούς σας!

Και μην ξεχνάτε                                               

Ακολουθήστε το beauty harmony blog στο facebook κάνοντας like στο  Beauty harmony blog και στο instagram beauty_harmony_blog

2 thoughts on “Διάβασα : “Ζήσε καλύτερα με λιγότερα”

  1. Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον βιβλίο! Το έχω στα υπόψιν! Καλή χρονιά και καλή επιτυχία στην υλοποίηση των στόχων της νέας χρονιάς!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Instagram