Τα ιδιαίτερα καλλυντικά του NewPharmacy

Αυτή την εποχή, το κρύο είναι τσουχτερό. Αυτό σημαίνει οτι το δέρμα χρειάζεται ιδιαίτερη περιποίηση για να παραμείνει ενυδατωμένο και λαμπερό. Χρειάζεται εξειδικευμένα προϊόντα για να μην αφυδατωθεί. Τα προϊόντα που σας προτείνω τα δοκίμασα και μπορώ να αναφέρω οτι έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη. Πρόκειται για προιόντα που θα μπορούσαμε να τα ονομάσουμε και ως “καλλυντικά κατά παραγγελία” μιας και φτιάχνονται σε μικρές ποσότητες και απευθύνονται σε άτομα που ψάχνουν καλλυντικά με προσωπικό χαρακτήρα. Αναφέρομαι στα προϊόντα ομορφιάς του ολιστικού φαρμακείου της Δωρας Ιγγλεζοπουλου. Η κυρία Ιγγλεζοπουλού με πολύ μεράκι παρασκευάζει προιόντα περιποιήσης και ομορφιάς στην Κομοτονη και μπορείτε να τα προμηθευτείτε εξ’ολοκληρου από το φαρμακείο.

Τα προιόντα που δοκίμασα είναι τα εξής

Hand Rescue Cream

Πρόκειται για κρέμα χεριών που σίγουρα δεν θα έχετε δοκιμάσει μέχρι σήμερα. Είναι αρκετά ενυδατική και πολλή δραστική καθώς περιέχει μπόλικα έλαια που εγγυώνται πλούσια ενυδάτωση σε χέρια ταλαιπωρημένα. Ιδανική για εκείνους που ταλαιπωρούν τα χέρια τους με σκληρά απορρυπαντικά και χημικά. Ιδανική και για ανακούφιση από σκασίματα από τις ακραίες καιρικές συνθήκες του χειμώνα. Μερικά από τα συστατικά που περιέχει είναι γλυκερίνη, μέλι μανούκα , ουρία (4%), λανολίνη, ρυζέλαιο, λάδι κακάο, σκουαλένιο, βιτ Ε, βούτυρο κακάο , βούτυρο καριτέ, καλεντουλα, πανθενόλη, υαλουρονικό.
Αξίζει να σημειωθεί οτι ολα τα παραπάνω συστατικά συμβάλουν στην βελτίωση του φραγμού του δέρματος που αυτό σημαίνει οτι επιταχύνεται η ενυδάτωση.
Η συσκευασία της, την κάνει ιδιαίτερα εύχρηστη ενώ η τιμή της είναι πολύ φιλική. Με ευχάριστο άρωμα που την κάνει ιδανική στην χρήση για γυναίκες και άντρες.

Ηand-aid daily cream

Η καθημερινή μου φροντίδα για τα χέρια. Δεν λείπει ποτέ από την τσάντα μου! Απαλή με τα χέρια μου και με ευχάριστη μυρωδιά, τα διατηρεί ενυδατωμένα τώρα που η θερμοκρασία έχει πέσει πολύ. Περιέχει φυτική γλυκερίνη, έλαια ( αργκαν, έλαιο κακάο, λάδι σμεουρο) βουτυρο κακάο και καριτέ, βιταμίνη Ε, λανολίνη, υαλουρονικό νάτριο, πανθενόλη, εκχύλισμα καλέντουλας, β-γλυκάνη και πολλά άλλα. Σας την συστήνω και ως κρέμα ενυδάτωσης για μικρά παιδικά χεράκια μιας και η μυρωδιά είναι αυτή της βανίλιας.

Rescue lip-balm

Αυτό το προϊόν, χρειάστηκε να το |”κρύψω” στο νεσεσέρ μου μέχρι να το δοκιμάσω γιατί η κόρη μου το ήθελε για προσωπική χρήση και δεν θα προλάβαινα να το δοκιμάσω αν το χρησιμοποιούσε. Πρόκειται για ένα lip bamp , πραγματικό βάλσαμο για τα χείλη. Μερικά από τα συστατικά του που το κάνουν να διαφέρει είναι μέλι μανούκα ,κερί μελισσας, βουτυρο κακαο , βιταμίνη Ε
ρυζέλαιο , καστορέλαιο ,φυτική γλυκερίνη. Αξίζει να σημειωθεί οτι το εκχύλισμα από το φυτό Croton Lechleri κάνει την διαφορά σε σχέση με άλλα lip bamp που θα βρείτε στην αγορά. Ευτυχώς αν και τα συστατικά του είναι αρκετά πλούσια, η τιμή παραμένει προσιτή για όλους. Όσον αφορά την μυρωδιά του, μου φέρνει στην μνήμη αναμνήσεις από την μυρωδιά του βουτύρου κακαο που υπήρχε όταν ήμουν μικρή.

Ηappy Feet

Η πρόταση του ολιστικού φαρμακείου για την περιποίηση των ποδιών. Ιδανική και για σκληρά σημεία με ευχάριστο δροσερό άρωμα και αποτέλεσμα που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Περιέχει το δραστικό συστατικό της ουρίας (γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες) όπως και πολλά άλλα ενυδατικά στοιχεία. Είναι επίσης πλούσια σε φυτική γλυκερίνη και έλαια (jojoba, ρυζιού κ.α). Η συσκευασία είναι πολύ πρακτική και μπορείτε να την μεταφέρετε παντού.

Για το τέλος, θέλησα να σας μεταφέρω τις εντυπώσεις μου από ένα προϊόν για χρήση στο πρόσωπο. Πρόκειται για τον ορό Intensive ” Botox like serum.

Πρόκειται για έναν ενυδατικό αλλά και αντιγηραντικό ταυτόχρονα ορό που μπορεί να ενισχύσει την δράση της κρέμας προσώπου ή να χρησιμοποιηθεί και μόνος του ειδικά το βράδυ. Περιέχει βιταμίνη Ε , σκουαλένιο, λάδι αργκαν, λάδι φραγκόσυκου, λάδι κακάο, εκχύλισμα φραγκόσυκου και πολά άλλα ευεργετικά συστατικά.

Με ευχάριστη μυρωδιά, απλώνεται εύκολα στο πρόσωπο και στον λαιμό χωρίς να αφήνει λιπαρότητα ούτε γυαλάδα. Ιδανικά μπορείτε να ενισχυσετε το αποτέλεσμα του προϊόντος κάνοντας ένα ελαφρύ μασάζ.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα στην επίσημη σελίδα του ολιστικού φαρμακείου στο facebook για να παραγγείλετε τα δικά σας προϊόντα ή τηλεφωνικά στο 25310 28932 .

1 thought on “Τα ιδιαίτερα καλλυντικά του NewPharmacy

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Instagram