Τα χαρούμενα μπλουζάκια της mama by cavolfiore

Στις δύσκολες ημέρες που ζούμε,μια στιγμή αισιοδοξίας μοιάζει με την ηλιαχτίδα μετά την βροχή. Ο εγκλεισμός λόγω του κορωνοιου έχει κάνει πολλούς γύρω μας να είναι σκυθρωποί και αρκετά ανήσυχοι. Τα ίδια συναισθήματα είχα και εγώ την ημέρα που είχα την τύχη να πρωτο αντικρίσω τα μπλουζάκια της mama by cavolfiore στο διαδίκτυο. Αμέσως μου έφτιαξαν την διάθεση, γι’ αυτό θέλησα να τα βαπτίσω”ως τα χαρούμενα μπλουζάκια” και να σας τα παρουσιάσω.

Ολα χαρούμενα και με αισιόδοξο μήνυμα που αμέσως σε κάνουν να γελάσεις.Πραγματικά,βλέπεις το ένα μπλουζάκι και χαμογελάς και ανυπομονείς να δεις τι άραγε θα γράφει το επόμενο.

Η ιδέα για την δημιουργία της mama by cavolfiore ξεκίνησε το 2019 όταν μια μαμά,γραφίστρια στο επάγγελμα, θέλησε να αποτυπώσει σε μπλουζάκια τις ιδέες του παιδιού της. Χαρούμενα μηνύματα σε καλής ποιότητας βαμβακερά μπλουζάκια αλλά και βρεφικά κορμάκια Ευρωπαϊκής η Ελληνικής προέλευσης. Για την “αποτύπωση”των “χαρούμενων μηνυμάτων” χρησιμοποιούνται βαφές από οικολογικά χρώματα,φιλικές για το ύφασμα και το δέρμα των παιδιών.Μερικά από τα “χαρούμενα μηνύματα”είναι “Let’s go fly a kite”,”to the moon and back” και πολλά άλλα.

Στο site της mama by cavolfiore θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε σχέδια όπως και μια μεγάλη γκάμα σε μεγέθη που ξεκινούν από νεογέννητο μέχρι 12 ετών έτσι ώστε να καλύψουν τις ανάγκες σε όλους τους σωματότυπους των παιδιών. Εγώ επέλεξα δυο λευκά μακρυμάνικα μπλουζάκια για τα δυο μεγαλύτερα παιδιά μου και ένα άκρως πασχαλινό κορμάκι για το μωρό μου.

Περισσότερες πληροφορίες για τα “χαρούμενα μπλουζάκια” θα βρείτε

facebook : mama by cavolfiore

instagram mama by cavolfiore

jamjar.gr mama by cavolfiore

Και μην ξεχνάτε                                               

Ακολουθήστε το beauty harmony blog στο facebook κάνοντας like στο  Beauty harmony blog και στο instagram beauty_harmony_blog

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Instagram