Αντίο 2014! Good bye 2014!

Είναι 31 Δεκεμβρίου 2014! 8.00 το πρωι!

Μια ασυνήθιστη ηρεμία επικρατεί και στο σπίτι αλλά και έξω. Σηκώνομαι από το κρεβάτι και κατευθύνομαι προς το καθιστικό. Είναι παραμονή Πρωτοχρονιάς και ετοιμάζομαι να σηκώσω τα ρολά της μπαλκονόπορτας και… τότε βλέπω οτι ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΙΟΝΙ!!

ΧΙΟΝΙ! ΧΙΟΝΙ! ΧΙΟΝΙ! Είναι τόσο πολύ και τόσο πυκνό που ούτε τον κεντρικό τον δρόμο δεν ξεχωρίζω! 

δείτε πόσο πυκνό είναι !

 

Ο Βόλος ντύθηκε με μπόλικο χιόνι και επιτέλους εμείς οι κατοικοί του είδαμε άσπρη μέρα! (από τον καιρό οχι απο τους πολιτικούς μας!)

δεν σταματά να χιονίζει!

Λίγες ώρες λοιπόν πριν αποχαιρετίσουμε το 2014, ο καιρός μας έκανε την χάρη να φέρει χιόνι στην πόλη μας.
Η πόλη είναι γεμάτη χιόνι και συνεχίζει σε τρελό ρυθμό να ρίχνει. Λες και είμαστε μέσα σε μια γυάλα χριστουγεννιάτικη (snow globe) και ένας γίγαντας την κουνά συνέχεια
Αυτή είναι η τελευταία ανάρτηση μου για το 2014 και επέλεξα να  είναι γεμάτη φωτογραφίες των παιδιών μου στο χιόνι. Παίξαμε και γελάσαμε και έφτιαξαν και έναν χιονάνθρωπο, αν και η Ελπίδα ακόμα δεν έχει προσδιορίσει το φύλο του χιονάνθρωπου και του άλλαζε συνέχεια αξεσουάρ “για να δούμε μαμά τι του ταιριάζει καλύτερα” έλεγε.

Καθώς η καινούργια χρονιά ξεκινά σε λίγες ώρες, ας ευχηθούμε το ταξίδι απο τον καθέναν απο εμάς να είναι γεμάτο νέες ευκαιρίες, οι μέρες γεμάτες τύχη  και ελπίδα και οι καρδιές μας γεμάτες αγάπη!

Καλή χρονιά να έχουμε! Καλώς ναρθει το 2015 ! 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Instagram