Αξιολογώντας το beauty harmony blog – evaluating beauty harmony blog

Πέρασαν 5 χρόνια από τότε που έγραψα την πρώτη μου ανάρτηση σε αυτό το προσωπικό ιστολογιο. Μην νομίζετε ότι ήξερα και πολλά. Το μόνο που ήξερα ήταν ότι ήθελα να .. γράψω! 
Από τότε πολλά άλλαξαν, πολλά έγραψα, άλλα τόσα χρωστάω να σας γράψω και άλλα τόσα θέλω να γράψω. Και μιας και δεν ξέρω κατά πόσο όλα αυτά θα ήταν χρήσιμα για εσάς και κυρίως τι πραγματικά θα θέλατε να διαβάσετε στο beauty harmony blog  σκέφτηκα ότι είναι η ιδανική περίοδος  για ένα ερωτηματολογιο. 
credits
Ένα ερωτηματολογιο που απευθύνεται σε όλους και όλες εσάς που με διαβάζετε. Το ερωτηματολογιο είναι απλό και πάνω από όλα είναι ανώνυμο. Σκόπιμα θέλησα να δημιουργήσω ένα ανώνυμο ερωτηματολογιο γιατί με αυτόν τον τρόπο πιστεύω θα μπορέσετε να απαντήσετε ειλικρινά στις ερωτήσεις μου. Γιατί ξέρετε μερικές φορές είναι για μερικούς πιο εύκολο να πουν κάποια πράγματα  με αυτό τον τρόπο και κυρίως να κρίνουν.  Επίσης ήθελα αυτό το ερωτηματολογιο να απευθύνεται μόνο σε εκείνους που με διαβάζουν πραγματικά και δεν έχουν σαν κίνητρο κάποιο δώρο. 
Δεν θα σας πάρει πολύ ώρα να το συμπληρώσετε. 2-3 λεπτά μόνο. 

Προσωπικά αυτό το ερωτηματολογιο  θα με βοηθήσει πάρα πολύ. Θα με κατευθύνει να καταλάβω γιατί διαβάζετε το ιστολογιο μου και κυρίως τι σας αρέσει να διαβάζετε. Έτσι θα με βοηθήσει να γίνω ή έστω να προσπαθήσω να γίνω καλύτερη και να προσπαθήσω να γράφω περισσότερο θέματα που σας ενδιαφέρουν. 
Αν λοιπόν σας αρέσει να διαβάζετε το beauty harmony blog και θέλετε να το αξιολογήσετε και φυσικά να προτείνετε πράγματα, παρακαλώ αφήστε τα σχόλια σας και τις σκέψεις σας στο παρακάτω ερωτηματολογιο. 
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που διαθέσατε. 
 Να σας πω και αυτό
Το επετειακό μου δώρο για τα 5 χρόνια beauty harmony blog θα σας το παρουσιάσω σε άλλη αναρτηση μαζί με μια χαρούμενη κλήρωση. 

Create your own user feedback survey

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Instagram