Τι μπορείς να κάνεις με τα ψηφοδέλτια των εκλογών

Λίγο πρίν πάμε στις κάλπες για να ψηφίσουμε, διαβάστε τις ιδέες μου για τις χρήσεις που μπορεί να έχουν τα άκυρα – άχρηστα ψηφοδέλτια.
Αρχικά μπορείτε να τα πετάξετε στον κάδο που υπάρχει μέσα στην εκλογικό τμήμα, – και εγώ κάθε χρόνο αυτό έκανα- και ελπίζω να πηγαίνουν ΌΛΑ αυτά τα χαρτιά για ανακύκλωση αλλά φέτος είπα να κάνω αυτό που κάνουν και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία ψηφοφόροι , και να τα πάρω σπίτι.

Σκέφτηκα, ότι αυτά τα χαρτιά που φέτος θα είναι τεράστια σε μήκος, θα μπορούσαν να έχουν διάφορες χρήσεις οπότε σας παρουσιάζω μερικές (έτσι θα γλιτώσω και κάποια χρήματα από την οικονομία που θα κάνω στην οικογένεια μου)

  • Λίστες για ψώνια στο super market
 Δεν χρειάζεται να αγοράζετε μικρά μπλοκάκια για να γράφετε τα πράγματα που χρειάζεστε από το supermarket, τον μπακάλη, τον μανάβη ή την λαϊκή.  Κόψτε τα ψηφοδέλτια στο μέγεθος που σας βολεύει και έχετε πολλά χαρτάκια για να σημειώνετε τα προϊόντα που θέλετε να αγοράσετε

πηγή

  • Φύλλα για ζωγραφική 

Η κόρη μου αυτή την περίοδο έχει αναπτύξει έντονο πάθος για την ζωγραφική. Ο μικρός μας ακολουθεί και αυτός και προσπαθεί και εκείνος να ζωγραφίσει. Πόσες κόλλες όμως για δημιουργίες να έχεις για τα μικρούλια; Τα ψηφοδέλτια είναι η ιδανική λύση, ειδικά για τον μικρό που ζητά συνέχεια καινούργια – καθαρή κόλλα για να ζωγραφίσει. Επίσης τα φηφοδέλτια είναι ιδανικά για ζωγραφική οταν τα παιδιά είναι μέσα στο αυτοκίνητο καθώς μπορούν να κοπούν σε διάφορα σχηματα και να μεταφερθούν ευκολα.

  • προσάναμα για το τζάκι – σόμπα

Το χαρτί προσφέρει την ιδανική λύση για να ανάψουμε την φωτιά χωρίς να έχουμε έντονες μυρωδιές- όπως τα καρβουνάκια προσανάμματος που μυρίζουν.

  • υλικό για κατασκευή πινιάτας
Για να κατασκευάσεις μια πινιάτα χρειάζεσαι αλευρι, νερό  και χαρτι. Να λοιπόν πως τα ψηφοδέλτια θα μας βοηθήσουν για την κατασκευή της αλευρόκολλας και των φύλλων. Δείτε πώς θα κατασκευάσετε την δική σας πινιάτα εδώ

  • Πάτωμα για το κλουβί από το κατοικίδιο παπαγαλάκι- πουλί
Μπορείτε να στρώσετε τα ψηφοδέλτια στον πάτο από το κλουβί
και να πέφτουν οι ακαθαρσίες και να διατηρήσετε το κλουβί καθαρό
  • Καθαριστικά χαρτιά για τα τζάμια 

Οι εφημερίδες  και τα
ψηφοδέλτια αποτελούν τέλεια πάνακια για να καθαρίσετε γυάλινες επιφάνειες χωρίς
να αφήσουν ίχνος από χνούδι
  • Υλικό για να καλύψετε τις επιφάνειες όταν θέλετε να βάψετε
Δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερο «καλυπτικό επιφανειών» για όταν
βάφουμε από αυτό των ψηφοδελτίων. Καλύψτε  λοιπόν τα πάτωμα και βάψτε τους τοίχους χωρίς
να λερώσετε.

Καλή επιτυχία στους υποψηφίους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Instagram