Μυστικα και συμβουλες για την νυφικο μακιγιαζ

Δεν χωράει αμφιβολία, οτι ο γάμος είναι μια στιγμή που πολλές κοπέλες ονειρεύονται και κάνουν σχέδια. Κάθε νύφη θέλει να είναι μοναδική, αξέχαστη και όμορφη φυσικά. Κάθε χρόνο περίπου τέτοια εποχή πολλές κοπέλες με ρωτούν για νυφικό μακιγιάζ και γενικότερα ποιες άλλες περιποιήσεις βοηθούν να πετύχουν το περαπανω αποτέλεσμα.
Σας παρουσιάζω μερικά μυστικά και συμβουλές που πιστεύω θα σας βοηθήσουν να είστε μοναδικές και αξέχαστες εκείνη την ημέρα.

Αρχικά ασχοληθείτε με την φροντίδα του προσώπου σας και του σώματος σας από πολύ νωρίς και κυρίως, κάντε πλάνο ομορφιάς. Το πλάνο ομορφιάς θα σας βοηθήσει να φανεί το νυφικό μακιγιάζ ακόμα πιο όμορφο κι φυσικό. Επιπλέον δεν θα χρειαστείτε πολύ κάλυψη και έτσι θα δείχνετε νεότερη.
Φυσικά για να πετύχετε ένα όμορφο αποτέλεσμα, η διατροφή είναι σημαντική παράμετρος για όμορφο μακιγιάζ. Ισορροπημένη διατροφή, μπόλικο νερό και φυσικά ύπνος είναι απαραίτητα.




https://unsplash.com/search?utf8=%E2%9C%93&keyword=make+up&button=

επενδυστε σε περιποιησεις προσωπου 

Κλείστε ραντεβού σε μια επαγγελματία αισθητικό και κάντε μια πλήρη ανάλυση των αναγκών του προσώπου σας. Σχεδιάστε ένα πλάνο περιποιήσεων και ενημερώστε και για τα δοκιμαστικά μακιγιάζ. 

Καντε αρκετα δοκιμαστικα μακιγιαζ

Είναι σημαντικό το μακιγιάζ που θα επιλέξετε για την μέρα του γάμου να είναι αποτέλεσμα αρκετών δοκιμαστικών (έτσι ώστε να μην υπάρχει αμφιβολία για αυτό)  και το κυριότερο να σας αρέσει εσάς!  όχι την αδερφή σας, όχι την πεθερά σας όχι την μαμά σας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Instagram