Familives fall issue 2017

Το φθινόπωρο έχει ήδη ξεκινήσει και μαζί μια τρεχάλα για εμένα να οργανώσω το καινούργιο οικογενειακό μας νέο πρόγραμμα. Όσες είστε μαμάδες με παιδάκια στο σχολείο, φαντάζομαι οτι με καταλαβαίνετε απόλυτα. Λίγο να ετοιμάσουμε τα παιδιά για το σχολείο, είτε είναι παιδικός είτε μεγάλες τάξεις, λίγο να υποδεχτούμε το φθινόπωρο στο σπίτι και κυρίως να συμμαζευτούμε (είπαμε μπάνια ακόμα κάνουμε) από εδώ και από εκεί περνάει ο καιρός! Και ουφ ! όλα αυτά χρειάζονται να γίνουν σε εναρμόνιση (ωραία λέξη) με την καθημερινότητα. Κατά συνέπεια, το νέο οικογενειακό πρόγραμμα (γιατί αν έχεις παιδιά τώρα ξεκινά η νέα χρονιά και όχι τον Ιανουάριο) χρειάζεται αναπροσαρμογή. 
Όμως χρειαζεσθε και λίγο χαλάρωση! Λίγη ξεκούραση. Και στο οικογενειακό διαδικτυακό περιοδικό Familives  σας ετοιμάσαμε ένα τεύχος με όλα όσα θα σας φανούν χρήσιμα αυτή την περίοδο.  Και όπως έχω ήδη αναφέρει, επειδή είμαι και εγώ μητέρα, δεν πρόλαβα να σας το παρουσιάσω νωρίτερα. 
Σε αυτό το τεύχος θα βρείτε θέματα ομορφιάς και  θέματα που αφορούν την πειθαρχία ή ακόμα καλύτερα την γονεϊκή καθοδήγηση του παιδιού. Επίσης πρακτικά θέματα που σχετίζονται με το νοικοκυριό και ειδικότερα την οργάνωση της ντουλάπας από καλοκαιρινά ρούχα σε χειμωνιάτικα. Για όλους εκείνους που αγαπούν τις χειροτεχνίες, εύκολες κατασκευές με κοτετσοσυρμα (φοβερό;) αλλά και κοσμήματα από υφάσματα. Φυσικά και σε αυτό το τεύχος οι συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικης θα σας κάνουν να θέλετε γρήγορα να φτιάξετε αυτές τις λιχουδιές. 
Ως μητέρα βετεράνος στον μητρικό θηλασμό,  θέλησα να σας ετοιμάσω ένα άρθρο σχετικά με την διατροφή της θηλάζουσας μητέρας. Διαβάστε παλαιότερη ανάρτηση μου σχετικά με τον μητρικό θηλασμό εδώ αλλά και εδώ και εδώ  .  Αν και τα τελευταία χρόνια, πολλές μαμάδες θηλάζουν τα μωρά τους, υπάρχουν πολλοί μύθοι σχετικά με το ποιες τροφές θα μπορούσα να καταναλώνει μια μητέρα. Νομίζω οτι ήρθε καιρός να καταρριφθούν αυτοί οι μύθοι. 
Επιπλέον, για τους αναγνώστες/τριες που διανύουν την εφηβεία, οι συντάκτριες και εγώ του περιοδικού σκεφτήκαμε οτι τα beauty tips ειδικά για τους εφήβους που ξεκίνησαν το σχολείο είναι χρήσιμα. Back to school teen beauty tips! Ακόμη και αν είστε γονιός παιδιού στην εφηβική ηλικία, θα βρείτε χρήσιμες συμβουλές έτσι ώστε το παιδί να νοιώθει άνετα με την ομορφιά του και κυρίως να την αναδείξει χωρίς να μεγαλοδειχνει. 
Για να διαβάσετε όλα τα παραπάνω, πατήστε εδώ για το φθινοπωρινό τεύχος 2017 του familives!
Kαλή ανάγνωση!

 Και μην ξεχνάτε
Ακολουθήστε το beauty harmony blog 
στο facebook κάνοντας like στο  Beauty harmony blog 
και στο instagram beauty_harmony_blog

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Instagram