Διάβασα: Mαγειρεύω καλλυντικά- Διαγωνισμός EΛΗΞΕ

Και μόνο ο τίτλος είναι αρκετός για να σε κάνει να το ξεφυλλίσεις. Μαγειρεύω Καλλυντικά! Όταν πρωτοείδα αυτόν τον τίτλο βιβλίου δεν μπορούσα να αντισταθώ. Ούσα αισθητικός αγαπώ τα καλλυντικά αλλά πιο πολύ από όλα αγαπώ την παρασκευή τους. 






Το συγκεκριμένο βιβλίο που άρεσε ιδιαίτερα γιατί σου δίνει την δυνατότητα να ασχοληθείς με την παρασκευή καλλυντικών χωρίς να χρειάζεται περίεργα συστατικά που συναντούμε στην κοσμετολογια αλλά προϊόντα που θα βρεις στο ράφι της κουζίνας ή στο ψυγείο. Δεν χρειάζεται να είσαι αισθητικός, ούτε να κατεχεις γνώσεις κοσμητολογιας ή χημείας για να παρασκευασεις καλλυντικά. Μιλάμε για φυσικά προϊόντα που μπορεί να παρασκευαστουν ακόμη και στην πιο μικρή κουζίνα. 
Από την άλλη, το  “Μαγειρευω καλλυντικά” απο τις εκδοσεις Παπαδοπουλος δεν θυμίζει τεφτέρι της γιαγιάς με  συνταγές ομορφιάς. Δεν είναι δηλαδή συνταγές γραμμένες στην αράδα που λένε. Η συγγραφέας Μαρία Μαρίνα Σεραφειμιδου ασχολείται χρόνια με την ομορφιά και την παρασκευή καλλυντικών. Έχοντας το δικό της blog και κάνοντας αρκετές παρουσιάσεις στην τηλεόραση, θέλησε να δημιουργήσει ενα βιβλίο που να περιέχει δοκιμασμένες συνταγές ομορφιάς με αγνά σπιτικά συστατικά. Έτσι δημιούργησε αυτό το βιβλίο. 
Στην εισαγωγή του “Μαγειρευω καλλυντικα” θα βρείτε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την παρασκευή των καλλυντικών που σας προτείνει. Επίσης γίνετε αναφορά στον εξοπλισμό που θα χρειαστείτε.  Αγαπημένο κομμάτι για εμένα  αποτελεί και η ενότητα που αναφέρει η συγγραφέας  εναλλακτικές προτάσεις συστατικών που μπορείτε να χρησιμοποιησετε όταν φτιάχνετε τα δικά σας   καλλυντικά. 
Στο βιβλίο θα βρείτε συνταγές για να φτιάξετε καλλυντικά για το πρόσωπο, το σώμα, τα μαλλιά, τα αρώματα όπως επίσης την ανδρική φροντίδα και την περιποίηση των παιδιών και βρεφών. Επίσης υπάρχουν φυσικές συνταγές για την αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων όπως αντιγριπικά αφεψήματα, λάδια για μυϊκούς πόνους, αποτοξινωτικα ροφήματα και άλλα. 
Με λίγα λόγια  το “Μαγειρευω καλλυντικα” είναι το ιδανικό βιβλίο για όσους θέλουν να μάθουν να μαγειρεύουν/φτιάχνουν τα δικά τους φυσικά καλλυντικά.
Μπορείτε να το βρείτε εδω .

credits


Το beauty harmony blog σε συνεργασία με τις εκδόσεις Παπαδόπουλος δίνει την δυνατότητα σε έναν τυχερό να κερδίσει   ύστερα από κλήρωση  το βιβλίο”Μαγειρεύω καλλυντικά” της Μαρίας Μαρίνας Σεραφειμιδου. 


Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα. 

  1. Συμπληρώστε την φόρμα που θα βρείτε παρακάτω μέχρι τις 10 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι. 
  2. Κάντε like στην σελίδα των εκδοσεων Παπαδόπουλος στο facebook
  3. Κάντε like στην σελίδα του beauty harmony blog στο facebook
  4. Κοινοποιήστε την εικόνα του διαγωνισμού που θα την βρείτε εδω
Εαν θέλετε, μπορείτε να προσκαλέσετε φίλους να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό και να αφήσετε το σχόλιο σας στο προφίλ του beauty harmony blog στο instagram
Συμμετοχές που δεν έχουν ολοκληρώσει και τα 4 βήματα δεν θα λάβουν μέρος στον κλήρωση. Σε περίπτωση που κληρωθείτε, θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας για να μας δώσετε τα στοιχεία σας ώστε να σας στείλουμε το δώρο σας! Tο δώρο σας  θα σταλεί  από την εταιρεία στον τυχερο/η σε περίπτωση που είναι κάτοικος εκτός Αθηνών.  Ο νικητής/τρια θα αναδειχθεί μέσω κληρώσεως random.org και θα ενημερωθεί μέσω μηνύματος στο  προφιλ του στο facebook (που θα έχει δώσει στην φόρμα συμμετοχής). O τυχερός/τυχερή  θα πρέπει να απαντήσει σε διάστημα 2 ημερών. Σε αντίθετη περίπτωση, η κλήρωση θα επαναληφθεί.  Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν και στην σχετική ανάρτηση του ιστολογιου αλλά και στην  beauty harmony blog στο facebook. Ο παρών διαγωνισμός θα ανακοινωθεί και σε site προώθησης διαγωνισμών

Καλή επιτυχία!

Αποτελέσματα διαγωνισμού
Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και έγινε η κλήρωση. Ευχαριστώ όλους και όλες που λάβατε μέρος. Η τυχερή είναι η Nikh Sarri ! Σε περίπτωση που δεν απαντήσει σε διάστημα 2 ημερών, η κλήρωση θα επαναληφθεί! 






Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Instagram