Πώς να διατηρήσετε το μαύρισμα τους φθινοπωρινούς μήνες- how to prolong your tan at fall

Βρισκόμαστε στην τελευταία μέρα του Σεπτέμβρη και για τους περισσότερους τα μπάνια στην θάλασσα έχουν τελειώσει. Με όλα αυτά τα περιέργα καιρικά φαινόμενα είναι δικαιολογημένο νομίζω.  Ευτυχώς οι περισσότεροι απήλαυσαν την θάλασσα και τον ήλιο και πέτυχαν ένα βαθμό μαυρίσματος στο δέρμα τους. 
Αυτή την εποχή σε πολλά μηνύματά σας, έχω δεχθεί την ερώτηση πως θα μπορούσατε να διατηρήσετε το μαύρισμα σας για περισσότερο καιρό. Να μερικές ιδέες για να το πετύχετε.

Η ενυδάτωση του δέρματος
Η ενυδάτωση του δέρματος είναι το Α και το Ω για να πετύχετε ένα λαμπερό δέρμα. Το ίδιο ισχύει και για την επιμήκυνση του μαυρίσματος για τους φθινοπωρινούς μήνες. Διατηρώντας τι; στιβάδες του δέρματος ενυδατωμένες, η ξηρότητα δεν θα είναι εμφανής και το δέρμα σας δεν θα απολεπίζεται πολύ γρήγορα. Βρείτε την πρόταση μου για προϊόντα ενυδάτωσης από Νεκρά Θάλασσα. 
Πηγή
Απολέπιση δέρματος
Στην αντίθετη πλευρά, αν μπορούσαμε να το πούμε αυτό, από την ενυδάτωση του δέρματος, βρίσκεται η απολέπισή του. (Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα προϊόντα απολέπισης εδώ )Για πολλούς, οι δύο αυτές λέξεις είναι αντίθετες και όταν συμβαίνει το ένα δεν μπορεί να υπάρχει το άλλο. Κοντολογίς, ένα δέρμα που δέχεται αρκετή απολέπιση δεν μπορεί να είναι αρκετά ενυδατωμένο ούτε και το αντίθετο. Και όμως τα φαινόμενα απαιτούν. Η απολέπιση μπορεί να εξασφαλίσει το μαύρισμα για περισσότερο καιρό αρκεί να γίνετε σωστά και με φειδώ. Έτσι προτιμήστε για κάνετε απολέπιση με ήπια προϊόντα (όχι προϊόντα που περιέχουν σαλικυλικό και γλυκολικό οξύ) μια φορά την εβδομάδα, ακολουθώντας πάντα την διαδικασία της απολέπισης  με προϊόντα που προσφέρουν πλούσια ενυδάτωση στο δέρμα. (Φτιάξτε εύκολα το δικό σας απολεπιστικό προϊόν  στο σπίτι ακολουθώντας την συγκεκριμένη συνταγή).

Το μπάνιο-ντους!
Το μπάνιο και γενικότερα το νερό σε υψηλή θερμοκρασία αφυδατώνει το δέρμα και ευθύνεται για  την γρήγορη απολέπισή του. Καλύτερα είναι να προτιμάτε χλιαρά μπάνια/ ντους.

Η σημασία της διατροφής
Όπως έχω αναφέρει και παλαιότερα, η υγεία του δέρματος μας εξαρτάται άμεσα από την διατροφή. Το ίδιο συμβαίνει και για το μαύρισμα. Τροφές πλούσιες σε β-καροτένιο όπως τα καρότα, μάνγκος, γλυκοπατάτες και παπάγια είναι ότι καλύτερο. Επιπλέον, η κατανάλωση νερού σε επαρκής ποσότητες θα εξασφαλίσει οτι το μαύρισμα σας θα διατηρηθεί περισσότερο. Φυσικά η εποχή είναι ιδανική για να κάνετε και μια αποτοξίνωση. Διαβάστε πώς θα την πετύχετε εδώ. 

πηγή

Ο σωστός συνδυασμός χρωμάτων
Τα χρώματα μπορούν να ξεγελάσουν το μάτι και να παρατείνουν το μαύρισμα στο δέρμα. Αυτό το κόλπο είναι πολύ συνηθισμένο από τους celebrity. Tα λεπτά, αέρινα κατά προτίμηση λευκά, μπεζοειδή ρούχα δίνουν την αίσθηση ότι το μαύρισμα διατηρείται περισσότερο.

Προϊόντα αυτομαυρίσματος , λάδια σώματος, bronzers
Τα προϊόντα αυτομαυρίσματος συνήθως χρησιμοποιούνται πριν ξεκινήσει το καλοκαίρι για να προετοιμάσουν “αισθητά” δηλαδή  με χρώμα το δέρμα. Δίνουν μια όψη bronze και προσφέρουν ασφάλεια σε άτομα που δεν μαυρίζουν εύκολα και θέλουν να πετύχουν ωραίο ηλιοκαμένο χρώμα.
Μπορούν κάλλιστα να χρησιμοποιηθούν και μετά το καλοκαίρι για να διατηρήσουν περισσότερο καιρό το μαύρισμα.
Επιπλέον, τα καλλυντικά που περιέχουν bronze αποχρώσεις ενισχύουν το χρώμα του ηλιοκαμένου. Bronzer, πούδρες και σκιές μπορούν να ξεγελάσουν το μάτι προσφέροντας το πολυπόθητο χρώμα του ηλιοκαμένου δέρματος.  Ειδικότερα στην αγορά θα βρείτε πολλά λάδια ενυδατικά  (shimmering)που ενισχύουν αυτό το εφε. Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας καλλυντικό λάδι μέσα σε λίγα λεπτά. 

Ακολουθήστε το beauty harmony blog 
στο facebook κάνοντας like στο  Beauty harmony blog 
και στο instagram beauty_harmony_blog

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Instagram