Ειμαι έγκυος! θέλω spa! I am pregnant! I want spa!

Αναμφίβολα η εγκυμοσύνη ειναι μια συγκλονιστική στιγμή για κάθε γυναίκα. Δυστυχώς όμως οι περισσότερες δεν θέλουν καν να δουνε τις αλλαγές που επέρχονται στο σώμα τους και έτσι αποφεύγουν τον καθρέπτη ειδικά γυμνές.
Με αφορμή μια πρόσφατη φωτογραφία της Jessica Simpson που είδα γυμνή εγκυμονουσα, μου ήρθε η ιδέα αυτού του άρθρου.
Και επειδή οι περιποιήσεις πάντοτε μας φτιάχνουν την διάθεση, διαβάστε ποιες μπορείτε να κάνετε άφοβα όταν είστε έγκυες πάντα με την καθοδήγηση επαγγελματια αισθητικού και φυσικά με την άδεια του γιατρού σας.
Εντάξει, το να είστε εγκυος και να ειστε “hot” ειναι λίγο οξύμωρο καθως εκείνη την περιοδο δεν νοιωθετε έτσι , αλλά απο την άλλη οταν νιωθετε ωραία αυτό φαίνεται και η ομορφιά πάντοτε βοηθούσε σε αυτο.
Το μυστικό είναι ενα ! Να έχετε χρονο για τον εαυτό σας! Για την περιποίηση σας!
Καντε περιποιήσεις στον εαυτο σας. Χαλάρωστε και αναζωογηνήστε  το μυαλό σας και το σωμα σας. Καντε θεραπείες spa !
Ναι spa – χνουδωτά μπουρνούζια, ατμοσφαιρική μουσικη, μεθυστικές μυρωδιές, φροντιδες ομορφιάς α και λίγο χρόνο χωρίς τα παιδάκια! Όλα αυτά ειναι spa!
Να μερικες περιποιήσεις που σας προτείνω ειδικά για την εγκυμοσύνη
https://unsplash.com/photos/JZwb0Rc2vMA

1. Pedicure.
Στο τέλος της εγκυμοσύνης μου, δυστυχώς τα πόδια μου ηταν πολυ πρισμενα. Σε συνδιασμο με την κατακρατηση υγρων που κάθε μελλουσα μανουλα εχει, το προβλημα οξυνεται. Ναι η περιποίηση ποδιων, θα σας ξεκουρασει και θα κανει τα ποδια σας και παλι ομορφα και γεματα χρώμα!
2. Αποτριχωση
Το θεμα τριχα, στην εγκυμοσυνη αγριευει επικινδυνα. Λιγο οι ορμονες, λιγο το οτι δεν φτανετε να ασχοληθείτε  με αυτες, η αισθητικος σας αυτην την περιοδο της ζωης σας μπορει να σας βοηθησει για καθε περιοχη του σώματος!
3. Φροντιδες προσωπου 
Πολλες πελατισσες  μου την περιοδο που διανυουν την εγκυμοσυνη παραπονιουνται για προβληματα στο προσωπο (σπυρακια, ευαισθησια κα). Η εγκυμοσυνη μπορει να ειναι μια ευχαριστη περιοδο αλλα συναμα γεματη αχγος και αυπνια.(στην δικια μου εγκυμοσυνη ολοι μου λεγανε να κοιμαμαι αλλα ουτε εγω μπορουσα, τωρα αν μπορουσα θα κοιμομουν συνεχεια). Οποτε η καταλληλη φροντιδα στο προσωπο μπορει οχι μονο να μειωσει το προβλημα αλλα και να σας ξεκουρασει.
4. Απολεπιση
 Ξηροδερμια, φαγουρα ειναι πολυ συνηθισμενη στην εγκυμοσυνη.Kανοντας απολεπιση στο σωμα, απομακρυνετε νεκρα κυτταρα και το δερμα δειχνει πιο λαμπερο και απαλο.
5. Mασαζ.
Τι να πω για το μασαζ, εδω κοριτσια τα επιχειρηματα νομιζω δεν χρειαζονται. Καθως η κοιλιτσα μεγαλωνει, ξεκινουν πολλες φορες και τα πονακια στην μεση, τα ποδια. Το μασαζ το συστηνω σε καθε μελλουσα μανουλα και οταν με ρωτουν το ιδανικο δωρο για μια εγκυο απαντω ” μασαζ εγκυμοσυνης”. Καθε φορα που τελειωνω ενα μασαζ εγκυμοσυνης, η μελλουσα μανουλα εχει μια φρεσκαδα και γαληνη στο προσωπο της. Οποτε το συνηστω για την κολλητη  σας που ειναι εγκυος. (το μασαζ εγκυμοσυνης χρειαζεται ειδικη εκπαιδευση)
Διάβαστε τι να προσεχετε όταν επισκεφθειτε ενα spa και ειστε εγκυος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Instagram