Διαβάσαμε : Τα Χριστούγεννα του λύκου Ζαχαρία

Ο πιο γλυκός λύκος, ο  Ζαχαρίας για μια ακόμη φορά έκλεψε τις εντυπώσεις. “Τα Χριστούγεννα του λύκου Ζαχαρία”.  Μια νέα περιπέτεια ξεκινά για εκείνον σε εορταστικό κλίμα. Πρόκειται για ένα βιβλίο που ανήκει στην σειρά “Ο λύκος Ζαχαρίας” της Orianne Lallemand σε εικονογράφηση της Εleonore Thuillier  και θα το βρείτε στα ελληνικά από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος. Tην μετάφραση έχει επιμεληθεί η Σοφία Παλάκη.

Ο αγαπημένος φίλος των παιδιών,ο Λύκος Ζαχαρίας σιχαίνεται τα Χριστούγεννα. Ψάχνει παρέα να παίξει χιονοπόλεμο όμως κανένας από τους φίλους του δεν είναι διατεθειμένος να ασχοληθεί μαζί του. Όλοι είναι απασχολημενοι με τις προετοιμασιες των γιορτών.  Ο Ζαχαρίας δείχνει πολύ εκνευρισμενος από αυτή την κατάσταση. Όμως τα πράγματα αλλάζουν με μια έκπληξη που του ετοιμάζουν οι φίλοι του. Έτσι από τότε ο λύκος Ζαχαρίας περιμένει με χαρά τα Χριστούγεννα και φυσικά η χαρά του μεγαλώνει περισσότερο γιατί κάθε φορά παίζει χιονοπόλεμο με τους φίλους του. 
Για ακόμη μια φορά, η συγγραφέας έκανε την ανατροπή. Μέσα από τον ήρωα της, τον γλυκό και καθόλου αιμοβόρο (όπως γίνετε στα περισσότερα παραμύθια) λύκο μπόρεσε να παρουσιάσει μια ακόμη περιπέτεια για εκείνον. Τα Χριστούγεννα μπορεί για κάποια άτομα να μην είναι και τόσο όμορφα. Όμως με την παρέα όλα αλλάζουν και επιτέλους αποκτούν άλλη όψη. Χαρούμενη και γεμάτη αγάπη. Πρόκειται για μια υπέροχη ιστορία ιδανική και για τις πολύ μικρές ιστορίες όπου μιλάει για την μαγεία των Χριστουγέννων. Επίσης όπως σε όλη την σειρά άλλωστε, τονίζεται η έννοια της φιλίας.  
Τα έντονα χρώματα της εικονογράφησης κάνουν το βιβλίο πολύ ελκυστικό για τα παιδιά ενώ τα μεγάλα γράμματα το καθιστούν ιδανικό δώρο για τα παιδιά που ξεκινούν να διαβάζουν μόνα τους.

Το βιβλίο “Τα Χριστούγεννα του λύκου Ζαχαρία” μπορείτε να το βρείτε σε ολα τα βιβλιοπωλεία ή να το παραγγείλετε απευθείας από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος πατώντας εδώ 
Και μην ξεχνάτε
Ακολουθήστε το beauty harmony blog 
στο facebook κάνοντας like στο  Beauty harmony blog 
και στο instagram beauty_harmony_blog

1 thought on “Διαβάσαμε : Τα Χριστούγεννα του λύκου Ζαχαρία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Instagram