Η ξεχωριστή εμπειρία ομορφιάς Hydra 3Ha της Sothys

Ήρθε ο καιρός, να σας παρουσιάσω μια εταιρία με προϊόντα ομορφιάς παγκόσμιας εμβέλειας και κύρους. Αναφέρομαι στην γαλλική εταιρία ομορφιάς Sothys και τα εξαιρετικά προϊόντα της σειράς Hydra 3Ha που δοκίμασα πριν από λίγο καιρό.

Διαβάστε το disclaimer

Για όσους και όσες δεν γνωρίζουν την εταιρία Sothys, αξίζει να αναφέρω οτι πρόκειται για μια γαλλική εταιρία που από το 1966 δημιουργεί προϊόντα ομορφιάς και πρωτόκολλα περιποιήσεων αποκλειστικά για επαγγελματίες (αισθητικούς, spa κλπ). Μάλιστα πολλοί επαγγελματίες ομορφιάς αναφέρουν οτι η Sothysυπηρετεί την πολυτέλεια και την ομορφιά με παράδοση ” όλα αυτά τα χρόνια (και δεν έχουν άδικο σε αυτό!).

Σήμερα αποτελεί έναν ολοκληρωμένο όμιλο που εξειδικεύεται στην αισθητική με δικό της ερευνητικό κέντρο, μονάδες παραγωγής αλλά και βιολογικούς κήπους για την παραγωγή εκλεπτυσμένων συστατικών στη νοτιοδυτική Γαλλία.

Κύριος πυρήνας δημιουργίας και αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της εταιρίας αποτελεί η ίδια η φύση και τα προϊόντα της. Γι’ αυτό και τα πρωτόκολλα περιποιήσεων της αποτελούν μοναδικές εμπειρίες ομορφιάς που συνδυάζουν την ικανοποίηση όλων των αισθήσεων με την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της. Αναμφισβήτητο κομμάτι σε αυτές τις εξαιρετικές περιποιήσεις αποτελεί και η προηγμένη έρευνα που πραγματοποιείται στο ερευνητικό κέντρο της εταιρίας που συνδυάζει την αποτελεσματικότητα των προϊόντων με την ασφάλεια και τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της κοσμητολογίας.

Μερικές από τις περιποιήσεις που μπορείτε να απολαύσετε από τους εκπαιδευμένους επαγγελματίες ομορφιάς της Sothys αφορούν το πρόσωπο (αντιγήρανσης, ενυδάτωσης, ακμής, ανάπλασης , εποχιακές, κ.α) όπως και το σώμα (αδυνάτισμα, σύσφιξη, απολέπιση, κυτταρίδας, χαλάρωσης, spa κ.α). Ειδικό τομέα φροντίδας και περιποίησης στην Sothys αποτελούν και οι περιποιήσεις που απευθύνονται αποκλειστικά στους άντρες και έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες του δέρματος τους.

Όπως σας ανέφερα προηγουμένως, την εταιρία και τις περιποιήσεις της, την γνωρίζω αρκετά χρόνια όμως την σειρά Hydra 3Ha την ανακάλυψα πριν από λίγο καιρό και έχω ενθουσιαστεί.

Η σειρά Ηydra 3Ha της Sothys

H σειρά Hydra 3Ha αποτελείται από την εντατική περιποίηση- θεραπεία ενυδάτωσης και θρέψης που μπορείτε να απολαύσετε σε χώρους αισθητικής και τα εξειδικευμένα προϊόντα της σειράς για χρήση στο σπίτι. Η περιποίηση συνδυάζει προϊόντα με ενεργά συστατικά υψηλής απόδοσης, πάντα σε ευχάριστες υφές και μυρωδιές με μια απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας. Με άλλα λόγια, Ενυδάτωση vs Ευεξίας = Ενυδάτωση + Ευεξία!

Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για την περιποίηση παρακολουθώντας το συγκεκριμένο video

Σχετικά με τα προτεινόμενα προϊόντα της σειράς, θέλησα να περιμένω και να χρησιμοποιήσω αρκετά τα προϊόντα πριν μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας και να σας παρουσιάσω την αληθινή μου γνώμη (όπως κάνω πάντα μέχρι τώρα). Νομίζω ότι πλέον μπορώ να το κάνω.

Ηydra 3Ha Hydrating youth cream

H Sothys δημιούργησε την Ηydra 3Ha Ηydrating youth cream σε δύο διαφορετικές υφές (κρέμα για δέρματα κανονικά προς ξηρά και ελαφριά emulsion για δέρματα κανονικά προς μεικτά) για την άμεση ενυδάτωση του δέρματος. Την Hydra 3Ha η εταιρία την χαρακτηρίζει σαν μια κρέμα που γίνετε ένα με την επιδερμίδα και αποκαθιστά άμεσα την υγρασία με αποτέλεσμα να δείχνει πιο λαμπερό το πρόσωπο. Περιέχει υαλουρονικό οξύ με υψηλό μοριακό βάρος που δρα σαν προστατευτικός μανδύας , ενυδατώνει την επιδερμίδα και έτσι το δέρμα ακτινοβολεί ζωντάνια και νεανικότητα.

Επιπλέον, περιέχει το πατενταρισμένο εκχύλισμα extra boletus 1055 που δρα συνεργιτικά με το δέρμα και διεγείρει την σύνθεση του υαλουρονικού οξέος σε επιδερμίδα και χόριο ενώ καταπολεμά ταυτόχρονα τις ελεύθερες ρίζες.

Πέρα από τα εξειδικευμένα συστατικά, ξεχώρισα στην σύστασή της το ελαιόλαδο,το λάδι σόγιας και το εκχύλισμα από δεντρολίβανο (αγαπημένο συστατικά που προσφέρουν ενυδάτωση στο δέρμα).

Απαλή στην υφή, απλώνεται ευχάριστα σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ απορροφάται χωρίς να αφήνει αίσθηση τραβήγματος ούτε λιπαρότητας. Την χρησιμοποιώ πρωί και βράδυ και νιώθω το δέρμα μου ενυδατωμένο ακόμα και αν περάσουν αρκετές ώρες. Το λουλουδάτο, δροσερό της άρωμα με χαλαρώνει και μου φτιάχνει την διάθεση. Η συσκευασία της είναι στα 50ml και το packaging σίγουρα θα σας μαγνητίσει την προσοχή.

Ηydra 3Ha Ιntensive Hydrating serum

Για βέλτιστα αποτελέσματα στην ενυδάτωση, σίγουρα σας προτείνω τον ενισχυμένο ορό Hydra 3Ha Intesive Hydrating Serum. Φόρμουλα υψηλής απόδοσης που θα λατρέψουν όσες ψάχνουν προιον με εξαιρετικό αποτέλεσμα. Ιδανικός για κάθε τύπο δέρματος, αυτός ο ορός θα προσφέρει πλήρη αναζωογόνηση στην επιδερμίδα με ορατά αποτελέσματα άμεσα.Τον χρησιμοποίησα πρωί και βράδυ και ένιωσα αμέσως μια αίσθηση δροσιάς και ενυδάτωσης. Ειδικά τις μέρες που η θερμοκρασία ήταν πιο χαμηλά, το πρόσωπο μου έδειχνε πιο λαμπερό και ενυδατωμένο.

Αυτό που κάνει αυτόν τον όρο να ξεχωρίζει σε σχέση με άλλους, είναι ότι περιλαμβάνει λιποσώματα που ενισχύουν την διείσδυση των υπόλοιπων δραστικών συστατικών (περιέχει εξίσου όπως η κρέμα της σειράς το εκχύλισμα του μανιταριού boletus).

Ελαφρύς στην υφή , μα τόσο δραστικός για την επιδερμίδα του προσώπου που εκτίθεται τις ακραίες καιρικές συνθήκες του χειμώνα, ο ορός Hydra 3Ha αποτελεί must για την χειμερινή φροντίδα του δέρματος μου!

Θα τον βρείτε σε πρακτική συσκευασία των 50ml και χρησιμοποιείται πάντα πριν την κρέμα περιποίησης.

Τις μοναδικές περιποιήσεις ομορφιάς της Sothys μπορείτε να τις απολαύσετε σε εξειδικευμένα κέντρα ομορφιάς/ spa (στην Ελλάδα) και σε όλο τον κόσμο ενώ μπορείτε να παρατείνετε αυτές τις ξεχωριστές εμπειρίες χρησιμοποιώντας τα ανάλογα προϊόντα ομορφιάς στο σπίτι (προϊόντα μεταπώλησης) που θα σας συστήσουν εξειδικευμένοι επαγγελματίας ομορφιάς που εκπαιδεύονται από την εταιρία.

Στην Ελλάδα, την εταιρία Sothys αντιπροσωπεύει η εταιρία Prodermage

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις περιποιήσεις Sothys μπορείτε να βρείτε:

στο facebook και στο instagram

Ευχαριστώ την εταιρία για την διάθεση των προιόντων.

Και μην ξεχνάτε
Ακολουθήστε το beauty harmony blog

 στο facebook κάνοντας like στο  Beauty harmony blog και στο instagram beauty_harmony_blog

1 thought on “Η ξεχωριστή εμπειρία ομορφιάς Hydra 3Ha της Sothys

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Instagram