7+1 εκτυπώσιμα με θέμα την αγάπη

14 Φεβρουαρίου- η γιορτή των ερωτευμένων! Τι πιο όμορφο από το να δείξεις της αγάπη σου κάνοντας ένα δώρο στο αγαπημένο σου πρόσωπο!

Εδω και πολλά χρόνια ήθελα να ετοιμάσω τα δικά μου εκτυπώσιμα δωράκια για τη συγκεκριμένη μέρα. Φέτος κατάφερα και ετοίμασα τελικά 8 εκτυπώσιμα με πολλή αγάπη!

Σελιδοδείκτες με αγάπη

Δημιούργησα 4 μοναδικούς σελιδοδείκτες για να συμπληρώσουν το βιβλίο ή το σημειωματάριο δώρο σου με στιγμές αγάπης! Επέλεξα να είναι 2 σελιδοδείκτες έγχρωμη και 2 ασπρόμαυρη (είτε μπορείς να τους έχεις ασπρόμαυρους είτε να τους χρωματίσεις με τα χρώματα που εσύ θα επιλέξεις). Μπορείς να τους κατεβάσεις και να τους εκτυπώσεις στην βιβλιοθήκη υλικού.

Χαρτί περιτυλίγματος σοκολάτας με θέμα την αγάπη

Η σοκολάτα έχει την τιμητική της στη γιορτή των ερωτευμένων. Φτιάξε την δική σου εύκολα και οικονομικά ακολουθώντας τις οδηγίες μου στο video που ετοίμασα Στην συνέχεια, μπορείς να την αποθηκεύσεις φτιάχνοντας το ανάλογο χαρτί περιτυλίγματος που θα βρεις στα εκτυπώσιμα που σου ετοίμασα στη βιβλιοθήκη υλικού. Φυσικά υπάρχει και η λύση της έτοιμης μπάρας σοκολάτας. Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να διακοσμήσεις την αγαπημένη σου σοκολάτα με το εκτυπώσιμο που σου αρέσει από την βιβλιοθήκη υλικού. Σου ετοίμασα 4 διαφορετικά στυλ χαρτιού περιτυλίγματος σοκολάτας για να διαλέξεις όποιο σου αρέσει. Δυο είναι έγχρωμα και δυο είναι μονόχρωμα (εαν σου αρέσει η μονοχρωμία ή θέλεις να τα ζωγραφίσεις).

Η πρόσβαση στην βιβλιοθήκη υλικού είναι μόνο για τους συνδρομητές του newsletter. Κάνε την εγγραφή σου και θα λάβεις Δωρεάν το ebook με τίτλο Beauty tips και το κωδικό για την βιβλιοθήκη υλικού.

Εύχομαι να τα χαρείς και να γιορτάσεις μοναδικά την γιορτή των ερωτευμένων!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Instagram