5 εύκολες ιδέες για δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου

Η γιορτή του Αγιού Βαλεντίνου είναι σε λίγες μέρες και σου έχω 5 προτάσεις για να φτιάξεις τα δικά σου δωράκια και να τα χαρίσεις στο αγαπημένο σου πρόσωπο. Δες τις παρακάτω παρασκευές που σου προτείνω και διάλεξε ποια σου ταιριάζει και φτιάξε οποια θέλεις. Μην ξεχάσεις να συνοδεύσεις το δωράκι σου μαζί με μια κάρτα ή έστω ένα σημείωμα αγάπης γραμμενο πάντα στο χέρι!

Θερμοφόρες για ζεστά χέρια

Μπορει η παροιμία να λέει “Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει, καλοκαίρι θα μυρίσει” αλλά αν το αγαπημένο σου πρόσωπο σιχαίνεται το κρύο, οι θερμοφόρες θα είναι το καλύτερο δώρο που θα λάβει για τον Φεβρουάριο, που καλά κρατεί το κρύο. Φτιάξε τις δικές σου διαλέγοντας όμορφα υφάσματα με ευχάριστα σχέδια. Δες πώς θα τις φτιάξεις εδώ

Αρωματικό κερί για μασάζ σώματος

Η αγάπη σου θα λατρέψει αυτό το δώρο! Δεν είναι μόνο που θα μυρίζει ο χώρος όμορφα αλλά γιατί μπορεί να χαλαρώσει ταυτόχρονα κάνοντας ένα μασαζ σώματος με το δικό σου κερί που έφτιαξες μέσα σε λίγα λεπτά.

Βody peeling για όλο το σώμα

Γνωρίζει τη σημασία της απολέπισης για να πετύχεις ένα όμορφο και λαμπερό σώμα. Καιρός να ξεκινήσει απολέπιση και η αγάπη σου, έχοντας σαν “βοηθό” την αγαπημένη της μιρωδιά αφρόλουτρου. Δεν νομίζω να βρεις πιο εύκολο δωράκι να φτιάξεις απο αυτό το body peeling για το σώμα.

Σαπουνάκια γλυκερίνης

Οπου και αν δόθηκαν δώρο, έκαναν την διαφορά! Ειναι μικρά και χαριτωμένα που λένε αλλά και πολύ χρήσιμα ειδικά τώρα με τις συνθήκες της πανδημίας. Δες τη συνταγή για να φτιάξεις τα δικά σου!

Βath bombs

Αν το αγαπημένο σου πρόσωπο αγαπά το μπάνιο και τις μπουρμπουλήθρες, τότε οι bath bombs που θα του φτιάξεις θα είναι οι αγαπημένες του. Μέσα σε λίγα λεπτά μεταμορφώνουν το μπάνιο σε διασκέδαση ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνουν την επιδερμίδα και χαρίζουν ευχάριστη μιρωδιά.

Αν ψάχνεις και άλλες πρωτότυπες ιδέες για δώρα για την γιορτή των Ερωτευμένων, μπορείς να διαλέξεις τα εκτυπώσιμα που ετοίμασα ειδικά για την περίσταση.

Μην ξέχνας να δείχνεις την αγάπη σου οχι μόνο στις 14 Φεβρουαρίου αλλά κάθε μέρα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Instagram