Φτιάχνω body peeling στο αγαπημένο μου άρωμα

Είναι γνωστό οτι για να πετύχουμε ένα δέρμα λαμπερό, η απολέπιση παίζει καθοριστικό ρόλο. Τα body peelings  είναι προϊόντα ομορφιάς που προσφέρουν απολέπιση στο σώμα μας. Τα συγκεκριμένα είναι ένα καλλυντικό προϊόν  που υπάρχει πάντα σε αφθονία στο μπάνιο μου. Μου αρέσει να έχω αρκετά προϊόντα απολέπισης σώματος και ανάλογα την διάθεση μου (relaxing, uplifting κλπ) και φυσικά την μυρωδιά,  να χρησιμοποιώ το ανάλογο. 
Τον τελευταίο καιρό, χρησιμοποιώ συνέχεια ένα συγκεκριμένο, που τυχαίνει να είναι και χειροποίητο. Το φτιάξαμε ένα απογευμα, παρέα με την κόρη μου και όπως σας είπα, έχω κολλήσει με το συγκεκριμένο. Ο λόγος είναι ότι έχει την αγαπημένη μου μυρωδιά. Το άρωμα από τους ανθούς πορτοκαλιάς είναι το αγαπημένο μου και δυσκολεύομαι αρκετά να βρω προϊόντα ομορφιάς με αυτό. Έτσι όταν πετύχαμε και φτιάξαμε body peeling που να συνδυάζει το αγαπημένο μου άρωμα και να είναι αρκετά αποτελεσματικο, ήταν μεγάλη η χαρά μου. 
Μπορείτε και εσείς να φτιάξατε το body peeling που θέλετε, στην μυρωδιά που αγαπάτε. Τα υλικά για την παρασκευή είναι λιγοστά και τα βρίσκετε εύκολα σε κάθε μπάνιο. Για να φτιάξετε το συγκεκριμένο body peeling, θα χρειαστείτε body gel/shower gel ή αφρόλουτρο (κάθε μάρκα και προϊόν που έχετε είναι επιθυμητό), λίγο χοντρό αλάτι ή ζάχαρη και ένα μπουκαλάκι ή βαζάκι για να βάλετε το προϊόν που θα ετοιμάσετε. Προτιμώ να βάζω το body peeling σε βαζάκι για να μπορώ να παίρνω την ποσότητα που θέλω εύκολα.
Προαιρετικά, μπορείτε να προσθέσετε κάποιο φυτικό λάδι όπως λάδι ελαιολάδου, αμυγδάλου, καρύδας, jojoba oil για να δημιουργησετε ένα πιο λιπαρό body peeling που θα είναι ακόμα πιο ενυδατικό. 
Εκτέλεση 
  • Γεμίστε το βάζο σας με περίπου 2/3 χοντρό αλάτι  ή ζάχαρη ή ακόμα και τα δυο. 
  • Ρίξτε το showergel- αφρόλουτρο μέσα στο βάζο και ανακατέψτε αρκετά καλά. Ουσιαστικά αυτό που θέλουμε να πετύχουμε είναι να “βρέξουμε” το αλάτι/ζάχαρη με το υγρό προϊόν. 
  • Αν επιλέξετε να χρησιμοποιησετε και φυτικό λάδι, ρίξτε τώρα 2-3 κουταλάκια του γλυκού μέσα στο βάζο και ανακατέψτε. 
  • Αφήστε το μιγμα στην άκρη για 15 λεπτά περίπου να ομογενοποιηθεί. Σε περίπτωση που δείτε οτι το peeling είναι αρκετά ρευστό, προσθέστε λίγο ακόμα showergel/ αφρόλουτρο. 
Tο body peeling είναι έτοιμο. Λίγη διακόσμηση το βαζάκι χρειάζεται. Η κόρη μου έκανε την δικιά της διακόσμηση στο βάζο, χρησιμοποιωντας αυτοκόλλητα σε σχήμα πορτοκαλιού για να θυμάμαι οτι έχει την ανάλογη μυρωδιά. 
Μην ξεχνάτε οτι μερικές κορδέλες και μια όμορφη ετικέτα είναι αρκετά, να δημιουργησουν ένα όμορφο καλλυντικό προϊόν που μπορείτε να το κάνετε δώρο σε αγαπημένα σας πρόσωπα. 
Και μην ξεχνάτε


Ακολουθήστε το beauty harmony blog 
στο facebook κάνοντας like στο  Beauty harmony blog 
και στο instagram beauty_harmony_blog

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Instagram