sothys-detox προσωπο

Sothys Detox Energie : H detox περιποίηση υγείας για την επιδερμίδα σου

Τους πρώτους μήνες της νέας χρονιάς συνηθίζεται να γίνετε detox στην περιποίηση του προσώπου. Αυτό σημαίνει οτι πέρα από την αξιολόγηση της skincare routine που μπορεί να έκανες την προηγούμενη χρονιά, συνηθίζεται να “βάζουμε “και νέους στόχους για την χρονιά που μόλις ξεκίνησε. Οτι στόχους και αν έχεις θέσει για το 2022, είμαι σίγουρη οτι ο κύριος στόχος σου είναι η υγεία του δέρματος σου. Γι’ αυτό λοιπόν και εγώ, έψαξα και βρήκα μια σειρά καλλυντικών που θα σε βοηθήσει να πετύχεις τον στόχο σου, ένας υγιές δέρμα!

Η Sothys για μια ακόμη φορά, θα είναι συμμαχός μας στην προσπάθεια να πετύχουμε υγιές δέρμα. (Μπορείς να διαβάσεις και παλαιότερη ανάρτηση μου για μια ακόμη σειρά προιόντων της Sothys). Δημιούργησε μια εκλεπτυσμένη σειρά καλλυντικών που στοχεύουν στην μείωση της μόλυνση της επιδερμίδας και βελτίωση της, την Detox Energie.

Η καινούργια σειρά φροντίδας Detox Energie της Sothys περιλαμβάνει μια σειρά νεων συστατικών που δρα σαν κοκτειλ φροντίδας για το δέρμα μας. Απευθύνεται σε κάθε τύπο δέρματος που θέλει να διατηρήσει την νεότητά του και βοηθά το δέρμα να αμύνεται καλύτερα σε κάθε περίπτωση βλαβερού αποτέλεσματος από το περιβαλλοντικό στρες.

Στον χώρο της επαγγελματικής φροντίδας ομορφιάς, η Sothys δημιούργησε μια νεα περιποίηση- θεραπεία για τα άτομα που θέλουν να απολαύσουν τις ευεργετικές ιδιότητες της συγκεκριμένης θεραπείας. Πρόκειται για μια θεραπεία ομορφιάς που ολοκληρώνεται σε 6 φάσεις στο εργαστήριο αισθητικής και περιλαμβάνει εξιδεικευμένα προιόντα Detox. H θεραπεία περιλαμβάνει καθαρισμό, απολέπιση, οξυγόνωση και προστασία με καθαρή βιταμίνη C, μάσκα ταχειας βελτίωσης της υφης και κρέμα προστασίας. Φυσικά για όσους επιλέξουν την συγκεκριμένη θεραπεία στο εργαστήριο αισθητικής, το εξιδεικευμένο μασάζ της Sothys περιλαμβάνεται σε κάθε θεραπεία. Δεν χρειάζεται να τονίσω οτι μια θεραπεία οπως αυτής της Sothys αξίζει να την δοκιμάσεις και να πεισθείς για το αποτέλεσμα που έχει στο πρόσωπό σου.

Εαν πάλι θέλεις να προσφέρεις προιόντα βελτίωσης της υφής και προστασίας για το πρόσωπό σου, υπάρχουν και τα προιόντα για φροντίδα στο σπίτι. Η εταιρία δημιούργησε 4 προιόντα (ορό, κρέμα φροντίδας, correcteur και ειδικό προιόν φροντίδας). Προσωπικά είχα την χαρά να δοκιμάσω δύο προιόντα τις σειράς, τον ορό φροντίδας Detox Energie και την κρέμα νεότητας- φροντίδας Detox Energie .Μέσα σε λίγες μέρες, το αποτέλεσμα ήταν φανερό οπότε και σου παρουσιάζω τις εντυπώσεις μου για το κάθε προιόν ξεχωριστά.

Detox Energie – Serum Energizing

Πρόκειται για έναν ορό με λεπτή υφή σαν gel που εφαρμόζεται εύκολα στο πρόσωπο και απορροφάται αρκετά γρήγορα χωρίς ν’ αφήνει λιπαρότητα.Ετσι μπορείς εύκολα να τον συνδιάσεις με όποια κρέμα φροντίδας έχεις επιλέξει. Τον ορό, τον συνδίασα με κινήσεις από το μασάζ digiesthetique (το εξειδικεύμένο μασάζ της Sothys για το πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ) για βέλτιστα αποτελέσματα. Νιώθεις αμέση ενυδάτωση της επιδερμίδας και μια γλυκιά μιρωδιά από λουλούδια να πλημμυρίζει το πρόσωπό σου!

Τα δραστικά συστατικά αυτού του προιόντος είναι πολλά, αλλά η εταιρία τονίζει έντονα οτι τρια νεα ισχυρα συστατικά κάνουν την διαφορά. Το βιολογικό εκχύλισμα σαμπούκου (που έχει πατενταριστεί από την Sothys) προσφέρει έντονη προστασία σε υψηλό βαθμό. Το συγκεκριμένο συστατικό αποδείξανε σε μελέτες οτι βελτιώνει τη συνοχή των κυττάρων και ανανεώνει τα κύτταρα. Επιπλέον, το βιολογικό εκχύλισμα ρίζας σιβηρικού ginseng προσφέρει δύναμη στην επιδερμίδα καθώς προωθεί την ενέργεια του δέρματος και του παρέχει επιπλέον προστασία. Ετσι το δέρμα γίνετε περισσότερο ανθεκτικό στις ατμοσφαιρικές προκλήσεις.Το τρίτο συστατικό που κάνει το προιον διαφορετικό είναι σίγουρα τα πεπτίδια αποτοξίνωσης. Αυτά εχουν την ιδιότητα να δρουν σφαιρικά ενάντια στη μόλυνση και να έχουν βιομιμιτική δράση οπως αυτή των γονιδίων μας που σχετίζονται με την αποτοξίνωση. Φυσικά από το πρόιον δεν λείπει το γλυκολικό οξύ που προσφέρει αύξηση της κυτταρικής ανανέωσης με την απολεπιστική του δράση και έτσι έχουμε τη συνεχή διέγερση της διαδικασίας ανανέωσης των δερμοκυττάρων.

Η Sothys υπόσχεται άμεσα βελτίωση της υφης της επιδερμίδας όταν χρησιμοποιηθεί εντατικά πρωι και βράδυ για τουλάχιστον 14 ημέρες. Μάλιστα οι έρευνές της καταδεικνύουν 91% ικανοποιήση της υφης του δέρματος σε μόλις 14 ημέρες και οι κλινικές μελέτες δείχνουν 95% οτι το δέρμα είναι καλύτερα προστατευμένο ενάντια στις συνέπειες της μόλυνσης.

Πραγματικά το αποτέλεσμα είναι αξιοσημείωτο. Αν ήθελα να να περιγράψω τον ορό Detox Energie με απλά λόγια, θα έλεγα οτι πρόκειται για έναν ορό που προσφέρει ταυτόχρονα αποτοξίνωση στην επιδερμίδα και προστασία. Ετσι το αποτέλεσμα που βλέπεις στην επιδερμίδα σου είναι λάμψη και έντονη πρόστασία. Ο βοηθός σου δηλαδή ενάντια στις ρυτίδες, την πρόωρη γήρανση, τις δυχρωμίες, τα σημάδια κούρασης. Σίγουρα θα τον ξαναπάρω!

Detox Energie Depollyting youth cream

H Detox Energie Depollyting youth cream είναι η κρέμα φροντίδας της ανάλογης σειράς. Προσφέρει και αυτή προστασία εναντια στην μόλυνση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε τύπο δέρματος. Είναι μια κρέμα φροντίδας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί πρωι και βράδυ και φυσικά σε συνδιασμό με τα υπόλοιπα προιόντα της σειράς. Η υφή της είναι λεπτή σαν gel και αφήνει μια απαλότητα στην επίδερμίδα μετά της εφαρμογή. Η μιρωδιά της ακολουθεί τις ίδιες νότες όπως αυτές του ορού.

Η συγκεκριμένη κρέμα με βάση την εταιρία, στοχεύει στην εξισορρόπηση του μικροβιώματος. Καθώς το μακροβίωμα του δέρματος επερχεται φθορά απο τις προκλήσεις της ατμόσφαιρας, το δέρμα χάνει την αυτοάμυνά του. Η κρέμα φροντίδας Detox Energie Depollyting youth cream μας βοηθά να βελτιώσουμε αυτη την ισορροπια στο δέρμα μας. Ετσι το δέρμα είναι λιγότερο στρεσσαρισμένο και δείχνει πιο αναζωογονημένο και λαμπερό.

Τα τρια κύρια συστατικά που υπάρχουν στον ορό της σειράς και βελτιώνουν την υφή παραμένουν και στην κρέμα φροντίδας σε μεγάλη περιεκτικότητα. Επιπλεόν, στη κρέμα φροντίδας υπάρχει ως συστατικό θαλάσσιο συμπλεγμα που ισορροπεί το δέρμα και βοηθά στην ενδυνάμωση των αμυνών του για να προστατευτεί από το περιβαλλοντικό στρες.Ο συνδιασμός διαφορετικών ειδών φυκιών μαζί με θαλάσιο νερό και πολυσακχαρίτες ενδυναμώνει το μικροβίωμα του δέρματος και προσφέρει ομαλότητα και φρεσκάδα στην υφή.

Στις μελέτες που έκανε η εταιρία στις αρκετά μολυσμένες αστικές περιοχές της Κίνας (αυτές και αν έχουν μόλυνση!!)κατέγραψε οτι μέρα με τη μέρα το δέρμα γινόταν πιο λαμπερό σε βαθμό 85% ενώ η υφή παρουσίαζε λείναση κατά 34%! Σιγουρα δεν μπορώ να πω οτι είδα αυτή την βελτίωση μιας και η περιοχή που ζω δεν είναι τόδο επιβαρυμένη όμως η επιδερμίδα μου έγινε αρκετά πιο λαμπερή.

Η υφή της κρέμας και η άψογη συμπεριφοράς της σε συνδιασμό με το αποτέλεσμα της με έκανε να την αγαπήσω και να την προτείνω ανεπιφύλακτα.

Εαν λοιπόν έχεις ένα δέρμα θαμπό, κουρασμένο που αναζητά απεγνωσμένα βελτίωση, η σειρά Detox Energie θα σου προσφέρει άμεσα αποτέλεσμα. Ορατό αποτέλεσμα μέσα σε λίγες μέρες!

Τα προιόντα Detox Energie της Sothys μπορείς να ταπρομηθευτείς από συγκεκριμένους αισθητικούς που συνεργάζεται η εταιρία. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να απευθυνθείς στην εταιρία .

Τέλος, αν θέλεις να γνωρίσεις περισσότερα για την Sothys, μην παραλείψεις να δεις και το συγκεκριμένο βίντεο που ανέβασα στο προφίλ μου στο instagram

Δώσε την ευκαιρία στην επιδερμίδα σου να κάνει αποτοξίνωση και κάνε restart !

(τα προιόντα αποτελούν pr samples Διάβασε το disclaimer )

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Instagram