Hμερολόγιο Θετικής Σκέψης

Mια νέα χρονιά μόλις ξεκίνησε και μαζί της φέρνει αισιοδοξία , χαρά και ελπίδα. Σε προσωπικό επίπεδο ξεκίνησα τη νέα χρονιά με πολλές ιδέες για το blog μου (ελπίζω να μπορέσω να υλοποιήσω τις περισσότερες αν όχι όλες!)

Φέτος είναι μια χρονιά επετειακή καθώς το blog μου κλείνει 10 χρόνια ζωής οπότε πολλές εκπλήξεις σε περιμένουν! Για αρχή σου ετοίμασα το ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ. Ένα ημερολόγιο που μπορείς να το εκτυπώσεις και να σε συντροφεύσει όλο το 2022. Είναι μηνιαίο και κάθε μήνα, θα μπορείς να κάνεις τον προγραμματισμό σου και να σημειώσεις ότι επιθυμείς. Επιπλέον κάθε μήνα, θα βρεις από μια φράση μιας σπουδαίας προσωπικότητας της ανθρωπότητας που εγώ έχω ξεχωρίσει και σκοπό έχει να σε εμψυχώσει και να σε εμπνεύσει. (Φυσικά, προορίζεται μόνο για προσωπική χρήση. Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή, η πώληση και η διανομή του. )

Για το εκτυπώσεις, θα χρειαστείς να έχεις τον κωδικό εισόδου της ηλεκτρονικής μου βιβλιοθήκης. Η ηλεκτρονική βιβλιοθήκη είναι ένας ηλεκτρονικός χώρος που έχουν πρόσβαση μόνο οι συνδρομητές του blog. Εαν μέχρι τώρα δεν είσαι συνδρομητής/τρια κάνε την εγγραφή σου άμεσα.

Παράλληλα θα λάβεις και το ebook ομορφιάς που έχω ετοιμάσει. Ιδέες και Tips ομορφιάς και ευεξίας που θα σε βοηθήσουν να λάμψεις!

Καλή χρονιά με θετική σκέψη!

Με αγάπη

Μαρία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Instagram