Μalamas Applied Herbalism Care= Χειροποίητη φροντίδα βοτανοθεραπείας

Καθώς αλλάζει η εποχή, μια συνηθισμένη γυναικεία συνήθεια είναι η έρευνα νέων προϊόντων ομορφιάς. Ψάχνοντας και η ίδια για νέα προϊόντα ομορφιάς για να σας προτείνω από την σελίδα μου, δοκίμασα τα προϊόντα Malamas Applied Herbalism Care.

Λίγα λόγια για την εταιρία.

Τα προϊόντα της Malamas Applied Herbalism Care είναι προϊόντα που στοχεύουν να προάγουν την υγεία και να φροντίζουν την ομορφιά κάθε ανθρώπου. Παρασκευάζονται εξ’ολοκλήρου στην Ελλάδα με αποτελεσματική χρήση για να καλύψουν συγκεκριμένες ανάγκες. Φτιαγμένα με μεράκι, παράγονται σε πιστοποιημένο εργαστήριο με συστατικά βιολογικά (κατά κανόνα ελληνικής προέλευσης) που έχουν περάσει από ελέγχους και είναι πιστοποιημένα. Δεν περιέχουν αλκοόλη, σιλικόνες, parabens, ζωικά παράγωγα. Απεναντίας, χρησιμοποιούνται μοναδικά έλαια ψυχρής έκθλιψης από βιολογικά συστατικά, αιθέρια έλαια, ανθόνερα και γενικότερα φυσικά συστατικά. Έτσι μπορούν να συνδυαστούν σε συνδυασμό και με ολιστικές θεραπείες που μπορεί κάποιος να εφαρμόζει όπως βελονισμός, ομοιοπαθητική, αρωματοθεραπεία, ρεφλεξολογία κλπ.

Μερικά από τα προϊόντα που παρασκευάζονται από την Malamas Applied Herbalism Care είναι για τον καλλωπισμό και την υγιεινή σώματος, μαλλιών, προσώπου όπως επίσης ειδικές παρασκευές (καθαριστικά, αντιηλικά, serums) και τα best sellers αποσμητικά βοτάνων για όλες τις ηλικίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι ειδικά λάδια μάλαξης, σαπούνια όπως και προϊόντα ανδρικής φροντίδας (αφρός ξυρίσματος, after shave) και οδοντόπαστες είναι τα προϊόντα που έχουν κάνει την εταιρία να ξεχωρίζει.

Όπως αναφέρει η δημιουργός των προϊόντων, κυρία Μάλαμα Μαυροπούλου:” Η αρμονική συνέργεια των βιολογικών συστατικών που χρησιμοποιούνται, αναδεικνύει τη δύναμη του σώματος μας να αναγνωρίσει την αρχέγονη γνώση που μαζί με την συνειδητή επιλογή, το φροντίζουν.”

Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε οτι τα καλλυντικά της Malamas Applied Herbalism θυμίζουν καλλυντικά που φτιάχνονται κατά παραγγελία, μιας και η παραγωγή τους είναι ιδιαίτερα μικρή όμως δεν Παρουσιάζουν τα μειονεκτήματα αυτών. Αντίθετα, σε κάθε συσκευασία, θα βρείτε αναλυτική αναγραφή των συστατικών (όπως ορίζει η Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την παραγωγή των καλλυντικών), οδηγίες χρήσης, ημερομηνία λήξης και στοιχεία του παρασκευαστή.

Τα καλλυντικά που δοκίμασα είναι:

Gel Face Cream

Πρόκειται για ενυδατική, αντιρυτιδική κρέμα προσώπου και λαιμού για 24ωρη χρήση. Μιας και δεν περιέχει αντηλιακό φίλτρο μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί και ως βραδινή φροντίδα. Η απαλή της σύνθεση, την καθιστά ιδανική για χρήση για κάθε τύπο δέρματος. Αν διαθέτετε λιπαρό δέρμα, σίγουρα θα σας αρέσει σαν προϊόν. Απορροφάται γρήγορα, χωρίς όμως να νιώθεις ότι στεγνώνει το δέρμα. Μου άρεσε ιδιαίτερα, το άρωμα της που ήταν ουδέτερο και όχι έντονο και σίγουρα η τιμή της είναι προσιτή σε όλους. Η συσκευασία της συγκεκριμένης κρέμας είναι σωληνάριο airless, κάτι που σημαίνει ότι δεν σπαταλιέται κρέμα άσκοπα, ενώ το περιβάλλον δεν μπορεί να μολύνει το περιεχόμενό της. Ιδανικά μπορείτε να την έχετε πάντα διαθέσιμη, καθώς η συσκευασία των 30 ml χωρά μέσα στην τσάντα.

Περιέχει εκχύλισμα πράσινου τσαγιού και αλόης, πανθενόλη και υαλουρονικό οξύ. Είναι πλούσια σε βιταμίνες B, E. Αξίζει να σημειωθεί το σε ποσοστό 95% περιέχει συστατικά φυτικής προέλευσης.

Λάδι προσώπου και ματιών

Eνα εξαιρετικό λάδι με πλούσια δράση κατά των ρυτίδων. Κατάλληλο για κάθε ηλικία είτε ως προϊόν πρόληψης είτε ως προϊόν φροντίδας. Κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος με ελαφριά ευχάριστη μυρωδιά. Αυτό το αντιρυτιδικό λάδι προσώπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί άφοβα και στα μάτια. Είναι σε συσκευασία 10 ml σε μορφή roll on κάτι που το κάνει μοναδικό στη χρήση. Μπορείτε να εφαρμόσετε το προϊόν κάνοντας μασάζ με την βοήθεια του roll on ενώ στα μάτια το λαδάκι διοχετεύεται χωρίς να πιέζεται η ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Στα πλεονεκτήματα του προϊόντος, θα ήθελα να προσθέσω και την “έξυπνη” συσκευασία καθώς είναι γυάλινη και μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί αρκετές φορές, βάζοντας το δικό σας λαδάκι.

Μερικά από τα συστατικά του που χαρακτηρίζουν το συγκεκριμένο προϊόν είναι το έλαιο από κουκούτσια σταφυλιών και τα ευεργετικά αιθέρια έλαια της λεβάντας και του ylang ylang.

Tα παραπάνω προϊόντα όπως και περισσότερες πληροφορίες για την Malamas Applied Herbalism μπορείτε να βρείτε στο www.herbalismcare.blogspot.gr στην σελίδα της εταιρίας στο facebook και στο instagram

Πάρτε μέρος και κερδίστε προϊόντα της Malamas Applied Herbalism στην σελίδα του Beauty harmony blog στο facebook και στο instagram

Eυχαριστώ την Malamas Applied Herbalism για την διάθεση των προϊόντων.

Και μην ξεχνάτε
Ακολουθήστε το beauty harmony blog

 στο facebook κάνοντας like στο  Beauty harmony blog και στο instagram beauty_harmony_blog

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Instagram