Aλλάζω άρωμα παρέα με την Venera.gr

Στα μέσα της άνοιξης ήταν όταν έψαχνα για διαφορετικό άρωμα για το καλοκαίρι που έρχεται.  Το καλοκαίρι είναι η εποχή που πάντα αλλάζω το άρωμά μου.Θέλω κάτι πιο ανάλαφρο, πιο αέρινο κάτι που να θυμίζει καλοκαίρι. Καθώς ο χρόνος μου είναι αρκετά περιορισμένος, άρχισα να ψάχνω  σε ηλεκτρονικά μαγαζιά πωλήσεις αρωμάτων και συμπτωματικά έλαβα ένα μήνυμα από εταιρία πώλησης αρωμάτων στο διαδίκτυο. Οι εκπρόσωποι της Venera.gr, της εταιρίας που με προσέγγισε μου πρόσφεραν την ευκαιρία να χρησιμοποιησω ένα εκπτωτικό κουπόνι για αγορά αρώματος από την εταιρίας και να γράψω την εμπειρία μου για αυτό σε εσάς.

Καθώς δεν μου αρέσει να γράφω κολακείες και λόγια που θα παραποιουσαν την αλήθεια με σκοπό να εξαπατήσω το αναγνωστικό μου κοινό απλά για να προωθήσω την εταιρία, έθεσα ρητά σαν όρο στην συμφωνία μας ότι θα γράψω την ειλικρινή μου άποψη για την αγοραστική μου εμπειρία χωρίς “γλυκόλογα” και ανακρίβειες. (Διαβάστε το disclaimer. ) Οι υπεύθυνοι δέχθηκαν χωρίς καμια αντίρρηση να σας γράψω τα σχόλια μου. Ενθουσιαστηκα με  την προθυμία τους  και πλέον τολμώ να πω ότι γνωρίζω γιατί. Ίσως και εκείνοι να γνωρίζουν ότι  οι υπηρεσίες σου ήταν άψογες και έτσι δεν είχαν να “φοβηθούν” κάτι για τα γραφόμενά μου. 

Πριν όμως σας παρουσιάσω την αγοραστική μου εμπειρία, θα ήθελα να σας αναφέρω κάποια χαρακτηριστικά για την Venera.gr Πρόκειται για μία εταιρία που εξειδικεύεται στην πώληση αρωμάτων και προϊόντων αρωματισμού του προσώπου και του σώματος (body lotions, deo sticks κλπ). Στην σελίδα της θα βρείτε εκλεπτυσμένα αρώματα μεγάλων οίκων ομορφιάς και μόδας που απευθύνονται σε άντρες  και γυναίκες.
Tα αρώματα τους χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες. Σε αυτά που πωλούνται με την συσκευασία και σε αυτά που δεν έχουν συσκευασία. Ειδικά για την κατηγορία “χωρίς συσκευασία” θα ήθελα να επισημάνω ότι πρόκειται για αρώματα χωρίς την επίσημη συσκευασία δηλαδή το σελοφάν. Είναι αρώματα 100% αυθεντικά που δεν έχουν όμως το χάρτινο κουτάκι τους και έτσι έχουν μειωμένη τιμή αγοράς για εσάς. Είναι ιδανικά για προσωπική χρήση ή γενικότερα για άτομα που δεν ενδιαφέρονται να κρατούν την αρχική τους συσκευασία. Αυτή η κατηγορία, είναι πραγματικά ένα δέλεαρ για να αποκτήσετε το αγαπημένο σας άρωμα σε προνομιακή τιμή.
Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε γνωστά, trendy, ευπώλητα  αρώματα αλλά και πιο ιδιαίτερα που πιθανόν να μην μπορείτε να βρείτε εύκολα στην αγορά. Πολλά αρώματα που δεν είναι στην πρώτη γραμμή πωλήσεων όμως η εταιρία παραγωγής τα διαθέτει γιατί γνωρίζει ότι είναι αγαπημένα σε μια μερίδα αγοραστικού κοινού. Τα αρώματα είναι πολλά και πραγματικά δεν θα ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε. Σημαντικό βοήθεια στην επιλογή του αρώματος σας είναι το φίλτρο  αναζήτησης που διαθέτει η Venera.gr στην σελίδα της για να σας βοηθήσει να επιλέξετε το ιδανικό άρωμα για εσάς. Έτσι τα αρώματα χωρίζονται σε κατηγορίες με βάση το είδος της μυρωδιάς που προσφέρουν (πικάντικα, φρουτώδες, λουλουδένια και πολλά άλλα). Παράλληλα για την εύρεση του ιδανικού αρώματος για κάθε πελάτη υπάρχει και  το φίλτρο αναζήτησης με βάση την τιμή όπως και αν είναι ειδική πώληση-έκπτωση (special price-offer, new arrival). Έτσι εύκολα και γρήγορα μπορείτε να κάνετε την αναζήτηση για το δικό σας άρωμα.
Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκα αρκετά  να επιλέξω το καινούργιο μου άρωμα που θα με συντροφεύει το καλοκαίρι. Οι επιλογές που είχα ήταν αρκετές και όταν είδα και τις τιμές, τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο.

Τελικά διάλεξα ένα από τα αγαπημένα μου, το κλασικό πλέον για εμένα Le Parfum  της Lalique. Aνατολίτικο και τόσο ιδιαίτερο για εμένα σε μια συσκευασία all time classic!
Έκανα την παραγγελία μου εύκολα, ακολουθώντας τις οδηγίες της εταιρίας και έλαβα το άρωμα μου σε μόλις 3 ημέρες στο σπίτι μου μέσω εταιρίας courier. Αγόρασα το άρωμα αντικαταβολή και έτσι δεν ταλαιπωρήθηκα με τράπεζες, paypal κλπ.
Εαν θέλετε να αγοράσετε αγαπημένα αρώματα σε προσιτές τιμές, μπορείτε να διαλέξετε από την ποικιλία που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Venera.gr   και να ενημερώνεστε για επιπλέον προσφορές στην σελίδα της Venera.gr στο facebook Εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την εξυπηρέτηση της εταιρίας και σύντομα θα κάνω ακόμα μια αγορά. Εσείς;

Και μην ξεχνάτε
Ακολουθήστε το beauty harmony blog 
στο facebook κάνοντας like στο  Beauty harmony blog 
και στο instagram beauty_harmony_blog

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Instagram