Διαγωνισμός “Ελαιο ροδιού Amygdalea” ΕΛΗΞΕ – Giveaway pomegranate seed oil amygdalea

Το έλαιο ροδιού όπως σας ανέφερα σε προηγούμενη ανάρτηση μου  είναι ενα φυσικό λάδι που δεν πρέπει να λείπει από καμμια καμπίνα ομορφιάς. Φυσικό αλλά προικισμένο με τόσα πολύτιμα στοιχεία μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλες τις ηλικίες για γυναίκες αλλά και άντρες. Και επειδή πολλοί ρωτήσατε, να σας θυμίσω  οτι μπορείτε να το προμηθευτείτε (όπως άλλωστε και όλα τα προϊόντα της amygdalea) από επιλεγμένα φαρμακεία (ακόμη και διαδικτυακά) αλλά και σε καταστήματα ειδών υγιεινής διατροφής. 

Σήμερα όμως έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα από τα 3 τεμάχια δώρο που πρόσφερε η Amygdalea για τους /τις φίλους/φίλες του Beauty harmony blog. 





Έτσι μετά από κλήρωση, 3 τυχεροί θα έχουν την χαρά να προμηθευτούν εντελώς δωρεάν το νέο προϊόν της εταιρίας και να γευτούν τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαίου ροδιού για την επιδερμίδα τους. 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό  θα πρεπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα
1. Συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης (είναι πανεύκολο) μέχρι την Τρίτη 9  Μαΐου 2017 στις 12 το μεσημέρι. 
2. Κάντε like στην σελίδα της Αmygdalea στο facebook (γιατί είναι σημαντικό να δείχνουμε την αγάπη μας)
4. Κοινοποιήστε την εικόνα του διαγωνισμού που θα βρείτε πατώντας εδώ

Προαιρετικά 
Αφήστε το σχόλιο σας κάτω από την ανάρτηση, γιατί είναι ωραία να επικοινωνουμε και αν θέλετε προσκαλέστε φίλους, γνωστούς να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό μας. 

Συμμετοχές που δεν έχουν ολοκληρώσει και τα 4 βήματα δεν θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό. Σε περίπτωση που κληρωθείτε, θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας για να μας δώσετε τα στοιχεία σας ώστε να σας στείλουμε το δώρο σας! Tα δώρα θα σταλούν από την εταιρεία στους τυχερούς.  Ο νικητής/τρια θα αναδειχθεί μέσω κληρώσεως random.org και θα ενημερωθεί μέσω email (που θα έχει δώσει στην φόρμα συμμετοχής). O τυχερός/τυχερή  θα πρέπει να απαντήσει σε διάστημα 2 ημερών. Σε αντίθετη περίπτωση, η κλήρωση θα επαναληφθεί.  Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν και στην σχετική ανάρτηση του ιστολογιου αλλά και στην σελίδα του beauty harmony blog στο facebook. Ο παρών διαγωνισμός θα ανακοινωθεί και σε site προώθησης διαγωνισμών
Καλή επιτυχία!


AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Ο διαγωνισμός τελείωσε και είχαμε 96 συμμετοχές. Από αυτές 6 δεν ολοκλήρωσαν όλα τα βήματα του διαγωνισμού, 1 συμμετοχή δεν είχε facebook προφίλ και 4 ήταν διπλά κατοχυρωμενες, οπότε ακυρώνονται αυτόματα. Άρα έχουμε 85 έγκυρες συμμέτοχες. 
Συμφωνα με την κλήρωση random.org οι τυχεροι είναι

Νο 72 Αgathi Natsiou

Νο 3 Έλενα Φιλιππίδου και 
Νο  38 Iwanna tsiftelidou
Συγχαρητηρια! 


Θα σας στείλω e-mail σχετικά με τον τρόπο που θα λάβατε το δώρο σας. Σε περίπτωση που οι τυχερές δεν απαντήσουν μέσα σε 2 ημέρες , η κλήρωση θα επαναληφθεί!



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Instagram