Τα καλλυντικά Lavera είναι βγαλμένα από την φύση

Σε κάθε εναλλαγή εποχής πιάνω τον εαυτό μου, να ψάχνει να κάνει αλλαγές προς την καθημερινότητα και ακόμα περισσότερο προς την φύση. Φέτος που η Άνοιξη ήρθε με γοργούς ρυθμούς μαζί της μου έφερε και τη καινούργια συλλογή προϊόντων φροντίδας της Lavera.

Lavera, την είχα γνωρίζει παλαιότερα, όταν έκανα τις αναζητήσεις μου για βρεφικά προϊόντα καθαρισμού στα παιδιά μου. Τότε που ήταν μικρούλια, έψαχνε για αγνά προϊόντα φροντίδας και πραγματικά, η Lavera ήταν ότι καλύτερο (διάβασε το disclaimer).

Σχετικά με την Lavera, αξίζει να αναφερθεί ότι πρόκειται για μία εταιρία καλλυντικών που ξεκίνησε πριν από 25 χρόνια από τον Γερμανό Τhomas Haase που έψαχνε για καλλυντικά για την προσωπική του φροντίδα και δεν τον ικανοποιούσε τίποτα από αυτά που υπήρχαν ήδη στην αγορά. Ο ίδιος έπασχε από δερματικά προβλήματα που δεν μπορούσε να βρει λύση ούτε καν να τα αντιμετωπίσει οπότε κάνοντας τις δικές του έρευνες και πειραματισμούς δημιούργησε τα πρώτα καλλυντικά της Lavera (μπορείς να διαβάσεις περισσότερα για την ιστορία της εδώ ). Η φιλοσοφία και η βασική αρχή των προϊόντων παρέμεινε σταθερή και αναλλοίωτη. “Να είναι όσο γίνετε πιο κοντά στη φύση, με τα λιγότερα όσο το δυνατών συστατικά και πάντα με βιολογικές πρώτες ύλες.” Επιπλέον, η Lavera απέκλεισε τη χρήση συνθετικών συστατικών και έθεσε στη βάση της ύπαρξής της τη χρήση φυτικών πρώτων υλών, την 100% απαλή φροντίδα του δέρματος και την εκμετάλλευση των οικολογικών πηγών με φειδώ. Όλα αυτά πάντα χρησιμοποιώντας οικολογικό packaging, μακριά από πειραματισμούς σε ζώα, σε προσιτή τιμή για τους καταναλωτές. Ταυτόχρονα, το αποτύπωμα που αφήνει η εταιρία στο περιβάλλον είναι κύρια μέριμνα της φιλοσοφίας της Lavera ενώ τα προϊόντα είναι πάντα από vegan προελεύσεις. Αν λοιπόν, μου έλεγαν να χαρακτηρίσω την Lavera με δυο, τρεις λέξεις θα μπορούσα άνετα να την χαρακτηρίσω ως την απόλυτη, οικολογική εταιρία καλλυντικών!

Ψάχνωντας λοιπόν, για τις αλλαγές που σου ανέφερα παραπάνω,ανακάλυψα μια νέα σειρά που λανσάρισε η συγκεκριμένη εταιρία πριν από λίγο καιρό και εκτιμώ οτι είναι οτι καλύτερο για μια νέα αρχή στην περιποίηση σου ειδικά την άνοιξη. Αναφέρομαι στη σειρά “Glow by nature” με οργανικό πορτοκάλι και μέντα ως κύρια συστατικά αυτής της σειράς. Παρακάτω, θα διαβάσεις τις εντυπώσεις μου για τα συγκεκριμένα προιόντα , που από την συσκευασία και μόνο, θα σου φτιάξουν σίγουρατης διάθεση!

Glow by nature- Κρέμα ημέρας

Με σύμμαχο το πορτοκάλι, η συγκρεκριμένη κρέμα ημέρας είναι πλούσια σε βιταμίνη c οπότε η προστασία της ενάντια στις ελεύθερες ρίζες και την οξείδωση είναι σημαντική. Επιπλέον, το φυσικό συνένζυμο q10 που περιέχει, μπορεί να σου εγγυηθεί οτι θα σου προσφέρει εξτρα φροντίδα για την καταπολέμηση της προωρης γήρανσης του δέρματος σου. Συνενζυμο q10 και βιταμίνη C, συνεργάζονται άψογα και δίνουν έξτρα λάμψη στην επιδερμίδα σου!Η υφή της συγκεκριμένης κρέμας είναι λεπτή και απλώνεται εύκολα στο πρόσωπο χωρίς όμως να χάνει την δραστικότητά της ούτε να χρειάζεται γρήγορη ανανέωση. Η δε μιρωδιά της, σίγουρα θα σου φτιάξει την διάθεση καθώς θυμίζει φρεσκοστημένο χυμό πορτοκάλι.Προσωπικά, η Lavera Glow by nature ήταν οτι καλύτερο για εμένα αυτη την εποχή, καθώς η απότομη εναλλαγη της θερμοκρασίας που προξένησε έντονη την επιθυμία να “ψάχνω” για μια κρέμα ημέρας με ανάλαφρη υφή χωρίς να με ιδρώνει. Είναι ιδανική για κάθε ηλικία καθώς προσφέρει ενυδάτωση και λάμψη που όλες οι ηλικίες έχουν ανάγκη ενώ βοηθά στη μείωση των λεπτών γραμμών και στα σημάδια της ταλαιπωρημένης επιδερμίδας.Η συσκευασία της είναι στα 50 ml και μαζί με την προσιτή της τιμή, σίγουρα θα θέλεις να την αποκτήσεις άμεσα ή να την κάνεις δώρο σε αγαπημένο σου πρόσωπο (μπορείς να την προμηθευτείς άμεσα απο το eshop της εταιρίας )

Glow by nature serum

Αν ψάχνεις ένα προιον για να ολοκληρώσεις της φροντίδα σου πριν την Glow by nature κρέμα ημέρας, η Lavera σου συστήνει και τον αντίστοιχο ορό φροντίδας. Ο συγκεκριμένος ορός, ενισχύει τις δραστικότητα της αντίστοιχης κρέμας και σου προσφέρει ακόμη περισσότερη φροντίδα. Η υφή είναι μη λιπαρή οπότε και τους καλοκαιρινούς μήνες μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς να “μπουκώνει” το δέρμα σου. Για την μιρωδία, αξίζει να σχολιάσω οτι θα μπορούσα να το έχω και ως άρωμα οπότε προτείνω στην εταιρία να δημιουργησει ένα ανοιξιάτικο mist με την ανάλογη μιρωδιά (σίγουρα θα γίνει best seller!).Δοκίμασα τον ορό και χωρίς την χρήση της κρέμας για να εστιάσω στοαποτέλεσμα που προσφέρει από μόνος του και πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Βελτίωση της επιδερμίδας σε απαλή μέσα σε λίγες μέρες ενώ η τιμή της και η συσκευασία της (στα 30 ml) δεν μου έδωσα καν τη σκέψη να την κάνω οικονομία. Ευχαριστήθηκα την φροντίδα της σειράς χωρίς να ανησυχώ για την τιμή της!

Lavera revitalising body wash

To πορτοκάλι και η μέντα, ανέκαθεν χρησιμοποιούνταν στην αρωματοθεραπεία για να σου φτιάξει την διάθεση.Τα συγκεκρίμένα αιθέρια έλαια που χρησιμοποιεί η Lavera είναι βιολογικά οπότε σίγουρα θα νιώσεις χαρούμέν@ γιατί γνωρίζεις οτι κάνουν καλό στο δέρμα σου χωρίς να μολύνουν το περιβάλλον. Κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος ακόμη και του ευαίσθητου, το συγκεκριμένο body wash βοηθά στη υγεία του δέρματος σου μιας και προστατεύει την χλωρίδα του. Με ήπιες επιφανειοδραστικές ουσίες (απαραίτητο συστατικό για φιλικό καθαρισμό)καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα, καθώς είναι ισορροπημένο με το pH  του δέρματος οπότε ολοκληρώνοντας το ντους σου νιώθεις απαλό το δέρμα σου χωρίς να σε “τραβάει”ούτε να νιώθεις φαγούρα. Δυστυχώς στην αγορά, τα περισσότερα body wash που προσφέρουν καθαρισμό με ηπια συστατικά, δεν αφήνουν καθόλου μιρωδιά στο δέρμα. Το συγεκριμένο θα το λατρέψεις για το σπιρτόζικο αρώμα πορτοκαλιού και μέντας που αφήνει στο δέρμα σου!Σε συσκευασία 250ml θα το χαρείς αρκετά ενώ αξίζει να σημειωθεί οτι η συσκευασία του προέρχεται από 100%ανακυκλώσιμες υλές. Extra bonus! Aν θελεις να αγοράσεις το συγκεκριμένο προιον, δεν χρειάζεται να αγοράσει ξανά το μπουκάλι, καθώς η εταιρία μερίμνησε για εσένα και σου προσφέρει refill συσκευασία σε 500ml σε τιμή πολύ οικονομική!

Lavera goodnight 2in1 hand cream

H κρέμα χεριών δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπιτικό ειδικά εαν είσαι μια μαμά με μεγάλη οικογένεια-φροντίδα όπως εγώ. Αν λοιπόν παραπονιεσαι οτι δεν βρίσκεις μια κρέμα χεριών που να είναι απορροφητική αλλά και δραστική, μάλλον, χρειάζεται οπωσδήποτε να δοκιμάσεις την συγκεκριμένη. Είμαι σίγουρη οτι μετά δεν θα ξαναπαραπονεθείς για ταλαιπωρημένα χέρια. Με βούτυρο καριτέ και σταφύλι (μην ξεχνάς πάντα βιολογικής γεωργίας) τα χέρια σου δεν είναι μόνο μαλακά για πολλές ώρες αλλά και προστατευμένα. Ειδικά αν υποφέρεις απο σκασμένα χέρια, η ανακούφιση που υπόσχεται οτι προσφέρει αυτή η κρέμα δεν είναι ουτοπία. Καθώς η υφή της είναι πολύ πλούσια, η εταιρία σου προτείνει να την χρησιμοποιήσεις σαν μάσκα χεριών την νύχτα. Και εδώ γίνεσαι μάρτυρας της αλλαγής της υφής των χεριών σου! Πραγματικά βελούδινα χέρια το επόμενο πρωί (χωρίς να σε κουράζει ή να σε ξαγρυπνά η μιρωδία του προιόντος). Προσωπικά, την συστήνω ως το ιδανικό δώρο φροντίδας για όσους ασχολούνται με την κηπουρική και την χρήση σκληρών καθαριστικών! Η συσκευασία των 75ml θα σε βοηθήσει να την έχεις στο πλάι σου για αρκετό χρονικό διάστημα ενώ η “χαμογελαστή” τιμή της θα την αναδείξει σε προιόν που θα αγοράζεις αρκετά συχνά.

Μπορείς να προμηθευτείς προιοντα Lavera από καταστήμα βιολογικών προιόντων ή απευθείας από το eshop της εταιρίας

(Ευχαριστώ την lavera Greece για τη δωρεάν διάθεση των προϊόντων για δοκιμαστικούς λόγους. Μπορείς να διαβάσεις το disclaimer )

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Instagram