Xριστουγεννιάτικες κατασκευές από ξύλο- Διαγωνισμός

Ο Νοέμβριος σε λίγες μέρες τελειώνει και οι πρώτες χριστουγεννιάτικες βιτρίνες έχουν ήδη στολιστεί. Αρχίζουμε να σκεφτόμαστε πως θα στολίσουμε το δέντρο μας (αν και μερικοί έχουν ήδη στολίσει) και γενικότερα πως θα διακοσμήσουμε γιορτινά. 
Μαζί με όλες αυτές τις ετοιμασίες, στο μυαλό των περισσοτέρων αρχίζουν και τα “πλάνα και οι λίστες ” σχετικά με τα δωράκια που θέλουμε να κάνουμε σε αγαπημένα πρόσωπα. Φέτος σκέφτηκα οτι τα περισσότερα δωράκια μου θέλω να είναι χειροποίητα. Μπορεί να μην είναι ακριβά, γνωρίζω όμως οτι οι παραλήπτες τους θα τα χαρούν γιατί θα ξέρουν οτι είναι μοναδικά και φτιαγμένα με αγάπη.

Ιδέα απο την φίλη Πέρσα!
Ένα υλικό που μέχρι τώρα, δεν πολυχειριζομαι στις κατασκευές μου είναι το ξύλο. Ίσως γιατί δεν γνώριζα τι δυνατότητες έχει στις κατασκευές, ίσως γιατί δεν μου δόθηκε η ευκαιρία πάντως μέχρι τώρα το “προσπερνούσα” πάντοτε. Φέτος όμως δηλώνω έτοιμη να κάνω τις δοκιμές μου! Αφορμή για αυτη την αλλαγή, στάθηκε η αγαπημενη μου εταιρια Morfixilotexniki.com. 
Η Morfixilotexniki.com είναι μια επιχείρηση που ασχολείται με την κατασκευή κουφωμάτων και επίπλων από ξύλο. Η έδρα της επιχείρησης είναι στο παραδοσιακό πηλιορείτικο χωριό, την Δράκεια. Εκεί τεχνίτες με γούστο, εμπειρία και κυρίως άφθονο μεράκι δημιουργούν μοναδικά έπιπλα και προϊόντα από ξύλο που είναι ανθεκτικά στο χρόνο. Φέτος θέλησαν να πειραματιστουν και στην δημιουργία υλικων για hobby όπως ξύλινα κουτιά, μικροαντικειμενα, παπιγιόν και πολλά άλλα. Όταν λοιπόν είδα τα νέα τους προϊόντα, μου τράβηξαν αμέσως την προσοχή!
Έκανα αμέσως την παραγγελία μου σε ξύλινα παπιγιόν για να φτιάξω τα δωράκια μου σε μικρούς και μεγάλους κυρίους και μερικά σχέδια για να δημιουργήσω χριστουγεννιατικα διακοσμητικα. Φυσικά θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρω οτι με τέτοια μεγάλη ποικιλία σε υλικά για διακόσμηση με ξύλο, οι ξύλινες δημιουργίες δεν μπορούν να είναι μόνο χριστουγεννιατικες. Σίγουρα ρίχνοντας μια μάτια στα δείγματα θα δείτε οτι μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας δωράκια για αγαπημένα πρόσωπα όλο το χρόνο και για κάθε περίσταση (γενέθλια, βάπτιση, δωράκια, μπαζαρ κλπ). Μιας και όπως σας ανέφερα, οι τεχνίτες της morfixilotexniki είναι τεχνίτες με μεράκι, δεν θα σας χαλάσουν χατίρι για να κατασκευάσουν και οτι άλλο ξύλινο-καλούπι χρειαστείτε. Και επειδή είναι οι ίδιοι κατασκευαστες και δεν υπάρχουν μεσάζοντες, οι τιμές τους είναι πραγματικά πολύ καλές και προσβάσιμες σε κάθε χειροτεχνη/ χειροτέχνισσα. 
Ακόμη και αν με τις χειροτεχνιες έχετε μια περιστασιακή σχέση, που λέμε, οι φέτες ξύλου θα σας εμπνεύσουν για να δημιουργήσετε όμορφα διακοσμητικά και στολίδια για το δέντρο σας.
Την morfixilotexniki θα την βρείτε και στο facebook  για να ενημερωνεσθε για τα νέα προϊόντα. 
Kαι τώρα ο διαγωνισμός!
To beauty harmony blog σε συνεργασία με την morfixilotexniki προσφέρουν 4 τεμάχια διακοσμητικα ( 2 σε σχήμα τρισδιάστατου ροδιού και 2 σχήμα τρισδιάστατου δέντρου) φτιαγμένα απο mdf 4 χιλιοστών για να δημιουργήσετε τα δικά σας χειροποίητα διακοσμητικά. 


Για να λάβετε μέρος θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα
  1. Συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης
  2. Κάντε like στην σελίδα της morfixilotexniki στο facebook
  3. Kάντε like στην σελίδα του beauty harmony blog στο facebook
  4. Kοινοποιηστε την φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε εδω
Πληροφορίες για τον διαγωνισμό
Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει απαραιτήτως να ακολουθήσετε τα 4 βήματα του διαγωνισμού. Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017 στις 12 το μεσημέρι . Μετα το πέρας αυτής της ημερομηνίας θα γίνει κλήρωση με βάση το πρόγραμμα random.org. Τα ονόματα των τυχερών θα αναρτηθούν σε αυτό το ποστ και στην φωτογραφία του διαγωνισμού. Σε περίπτωση που δεν απαντήσουν σε 2 μέρες οι τυχεροί, η κλήρωση θα επαναληφθεί. Τα δώρα θα σταλούν από την morfixilotexniki στους τυχερούς.
Καλή επιτυχία!

Αποτελέσματα διαγωνισμού
Η κλήρωση με το random.org ολοκληρώθηκε και έχουμε 4 τυχερές κυρίες


Για το τρισδιάστατο ρόδι οι τυχερές είναι:

Ζωη ζωη καδοπουλου και kaiti michalopoulou


Για το τρισδιάστατο δεντράκι οι τυχερές είναι:

lia lamprou και Κaterina Ververi
Παρακαλώ τις κυρίες να επικοινωνήσουν σύντομα



2 thoughts on “Xριστουγεννιάτικες κατασκευές από ξύλο- Διαγωνισμός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Instagram