4+1 Πρωτότυπες ιδέες για δώρα σε έγκυο

Η εγκυμοσύνη είναι μια περίοδος σημαντική στη ζωή κάθε γυναίκας.Τα συναισθήματα που νιώθει μια έγκυος είναι ποικίλα και με πολλές διακυμάνσεις.Χαρά,γέλιο μετατρέπονται εύκολα σε λύπη,στεναχώρια.Το περιβάλλον μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο για να βελτιώσει την καθημέρινότητα της εγκύου και να ενισχύσει τα θετικά συναισθήματα που εκείνη νιώθει. Έτσι εαν έχεις μια έγκυο στο κοντινό σου περιβάλλον,μπορείς να την βοηθήσεις προσφέροντας βοήθεια και υποστήριξη. Ένα πρωτότυπο δώρο που θα την βοηθήσει και ίσως της φτιάξει την διάθεση θα είναι κάτι που πάντα θα θυμάται.

Παρακάτω θα βρεις μερικές προτάσεις που μπορεί να σου αρέσουν και να προσφέρεις στη αγαπημένη σου έγκυο.

1.Ημερολόγιο εγκυμοσύνης.Το ημερολόγιο εγκυμοσύνης θα βοηθήσει την έγκυο να καταγράφει όλα όσα ζει αυτή την περίοδο της ζωής της.Μπορεί να ακούγεται κάπως κουραστικό να σημειώνει και να γράφει τις σκέψεις της όμως όταν θα επιστρέψει σε αυτό μετά από κάποια χρόνια θα σ ευγνωμονεί που διάλεξες ως δώρο το ημερολόγιο.Πολύτιμες στιγμές από την εγκυμοσύνης της θα της έχουν φέρει τόσες αναμνήσεις.

2.Μαξιλάρι θηλασμού. Εύχρηστο σε κάθε νέα μαμά,το μαξιλάρι θηλασμού θα κάνεις τις πρώτες μέρες πιο ξεκούραστες για εκείνη.Επιπλέον εαν το αγοράσεις κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, θα την βοηθήσεις να μην δυσκολεύεται τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης. Οι περισσότερες έγκυες όταν διανύουν το τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσύνης, η κοιλιά και συνάμα το έμβρυο, την δυσκολεύουν στον ύπνο. Χρησιμοποιωντας το μαξιλάρι θα βελτιώσει την στάση στον ύπνο της αρκετά. Στο εμπόριο θα βρεις πληθώρα υλικών και ποιοτήτων.Φυσικά μπορείς να απευθυνθείς και σε χειροτέχνες όπου θα σου φτιάξουν το δικό σου χειροποίητο μαξιλάρι.

3. Ενημερωτικό σεμινάριο για την εγκυμοσύνη και τις πρώτες μέρες/θηλασμό. Τον τελευταίο καιρό πολλές έγκυες επιλέγουν να παρακολουθουν ενημερωτικά μαθήματα και σεμινάρια για τις πρώτες μέρες με το μωρό. Επιπλέον υπάρχουν εξιδεικευμενα σεμινάρια ανώδυνου τοκετού. Ολα αυτα τα μαθήματα είναι πολύ χρήσιμα καθώς βοηθούν την έγκυο να ενημερωθεί σωστά και να απολαύσει την εγκυμοσύνης της και τις πρώτες μέρες με το μωρό της καλύτερα. Φυσικά θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθώ στην έγκυρη και δωρεάν ενημέρωση που προσφέρει ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος για αυτές τις περιπτώσεις. Αν και οι Συναντήσεις του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος είναι δωρεάν, μπορείς να στηρίξεις το έργο του κάνοντας μια δωρεά (κάτι που σίγουρα θα σε ευγνωμονούν πολλές μητέρες)

4. Επαγγελματική φωτογράφιση. Τι πιο ωραίο από το να έχει μια έγκυος φωτογραφίες από την εγκυμοσύνης της ή τις πρώτες μέρες αγκαλιά με το μωρό της; Φαντάσου αυτές τις στιγμές να είναι σε μορφή επαγγελματικής φωτογράφισης;

5. Πακέτα ομορφιάς και περιποίησης. Όπως σου έχω αναφέρει και παλαιότερα, σε πολλά εργαστήρια αισθητικής και spa υπάρχουν περιποιήσεις εξ’ ολοκλήρου για τις έγκυες. Καθώς μεγαλώνει το έμβρυο, η έγκυος κουράζεται και χρειάζεται φροντίδα και περιποίηση. Το μασάζ όπως επίσης και κάποιες ακόμη περιποιήσεις βελτιώνουν την καθημερινότητα της εγκύου αισθητά. Πριν κλείσεις/αγοράσεις κάποιο πακέτο σε κάποιο από αυτούς τους χώρους, διάβασε τι να προσέξεις έτσι ώστε το δώρο σου να πληρεί τις προϋποθέσεις ασφαλείας για την έγκυο.

6. Προϊόντα περιποίησης ειδικά για εγκυμοσύνη. Οι περισσότερες έγκυες αναφέρουν οτι παρατηρούν μεγάλες αλλαγές στην επιδερμίδα τους και φυσικά στο σώμα τους. Βοήθησε την αγαπημένη σου να παραμείνει όμορφη και γεμάτη αυτοπεποιθηση προσφέροντας καλλυντικά ειδικά για αυτή την περίοδο της ζωής της. Τα αγαπημένα προϊόντα της Motherlove είναι μια καλή επιλογή για αυτή την περίοδο.

Πως σου φαίνονται αυτές οι προτάσεις; Περιμένω τα σχόλια σου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Instagram