Mυστικά ξωτικούλια 2021

Για μια ακόμη χρονιά, τα “Μυστικά ξωτικούλια” είναι εδώ για εσένα που πιστεύεις στα ξωτικά και την μαγεία των Χριστουγέννων. Παρέα με τη φίλη μου Δέσποινα από το the smell of mommy σε προσκαλούμε στη φετινή Χριστουγεννιατική μυστική ανταλλαγή που γίνετε με μεγάλη επιτυχία εδώ και αρκετά χρόνια.

Αν γνωρίζεις από προηγούμενες χρονιές τα Μυστικά Ξωτικούλια, πήγαινε κατευθείαν να δηλώσεις συμμετοχή. Αν οχι, παρακάτω θα βρεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.

Τα Μυστικά Ξωτικούλια είναι μια μυστική ανταλλαγή δώρων σε χριστουγεννιάτικο κλίμα. Όταν λέμε μυστική σημαίνει οτι οι συμμετέχοντες σε αυτή, θα ετοιμάσουν κάποιο δέμα με δώρο/δώρα για κάποιον και θα το ταχυδρομήσουν. Στη συνέχεια, θα λάβουν δέμα με δώρο/δώρα από κάποιον άλλον χωρίς όμως να γνωρίζουν τον αποστολέα. Φυσικά δεν χρειάζεται να είσαι blogger για να λάβεις μέρος. Τα τελευταία χρόνια, στην παρέα μας έχουν προσθεθεί πολλά ατομα που δεν διαθέτουν blog όμως η αγάπη τους για τα Χριστούγεννα και την ανταλλαγη δωρών τα εφερε κοντά μας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις όρεξη να προσφέρεις κάποιο δώρο. Μπορεί να είναι χειροποίητο ή  έτοιμο (δηλαδή αγορασμένο) οτι θέλεις εσυ που πιστευεις θα έφερνε χαρά στον παραλήπτη σου. Αυτό που θα χρειαστεί σίγουρα είναι να συμπεριλάβεις μια χριστουγεννιατικη κάρτα με ευχές δικές σου για τον/την παραλήπτη. Παρακάτω θα βρεις μερικές ακόμη πληροφορίες- οδηγίες σχετικα με τα “Μυστικά ξωτικούλια 2020” 

Βασικές οδηγίες
1.Θα πρέπει να συμπληρώσεις την φόρμα συμμετοχής που θα βρείς στο τέλος αυτής της ανάρτησης μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2020. Θα σε παρακαλέσω θερμά και εγώ και η Δέσποινα, να συμπληρώσεις όλα τα πεδία της φόρμας προσεκτικά (ολα τα στοιχεία που θα συμπληρώσεις δεν πρόκειται να μοιραστούν σε τρίτους και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μονο για την ανταλλαγή).

2.Στην συνέχεια, και μετά από κλήρωση, θα παραλάβεις τον μυστικό σου παραλήπτη μέσω  e–mail σε μήνυμα που θα σου έρθει από εμένα ή την Δέσποινα.

3.Ήρθε η ώρα να ετοιμάσεις το δώρο σου! Ώρα για προσφορά αγάπης!Εσύ θα πρέπει να ετοιμάσεις ένα δέμα στο οποίο μέσα να έχεις αποθηκεύσει το δώρο σου, όσο μπορείς καλύτερα. Εαν θέλεις μπορείς να εσωκλείσεις και δωράκια για άλλα άτομα της οικογένειας. Προσοχή! Μην ξεχάσεις να γράψεις τις ευχές σου στην κάρτα. 

4.Το δωράκι σου θα πρέπει να σταλεί  στον μυστικό σoυ παραλήπτη μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου 2020  (σφραγίδα ταχυδρομείου). Το δέμα σου θα πρέπει να σταλεί μέσω ΕΛΤΑ ως «δέμα» (αυτό σημαίνει οτι χρειάζεται να έχει αριθμό tracking) (ρίξτε μια ματιά στον τιμοκατάλογο των ΕΛΤΑ για να δείτε πόσο περίπου θα σας κοστίσει ) και εσύ θα πρέπει οπωσδήποτε να κρατήσεις το tracking number του δέματος σας.Mπορείς να υπολογίζεις πανεύκολα το ποσό απ το δέμα σου πανεύκολα εδώ

5. Ο αριθμός αυτός (tracking number) θα  σταλεί σε μας (Έμενα και την Δέσποινα) μέσω μηνύματος για να μπορέσουμε να παρακολουθούμε την εξέλιξη της ανταλλαγής.

6.Στο facebook δημιουργήσαμε την ομάδα “Μυστικά ξωτικούλια” έτσι ώστε να μπορείτε να ανεβάζετε τις μυστικές σας ανταλλαγές και παραλαβές. Εαν θελήσεις να δημοσιεύσεις το δωράκι που ετοιμάζεις, θυμησου να μην αναφέρεις τον παραλήπτη (το ίδιο ισχύει και για το instagram αν θέλεις να κάνεις ανάρτηση ή story) Φυσικά εαν είσαι blogger, μπορείς να κάνεις δημοσίευση το δωράκι σου στο ιστολόγιο σου, αλλά μέχρι να το παραλάβει ο/η παραλήπτης/τρια δεν θα πρέπει να αναφέρεις το όνομά του. Θα είναι κρίμα να χαλάσει η έκπληξη, δεν νομίζεις; 

7. Μην ξεχάσεις να προσθέσεις σε δημοσιεύσεις που θα κάνεις στα social media το #μυστικάξωτικούλια 

Τελειώνοντας, θέλω να σας τονίσω ότι σου προτείνουμε να μην ξοδευτείς. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να δημιουργήσεις ένα πανάκριβο δώρο για τον μυστικό σου παραλήπτη. 

Η χαρά της προσφοράς είναι αυτό που μετράει

Καλή αρχή! 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Instagram