Η μάσκα προσώπου Sothys Masque Hydra-lissant -που πρέπει να έχεις πάντα στο νεσεσέρ σου

Το Φθινόπωρο είναι η εποχή που το δέρμα μας ζητά άμεση ενυδάτωση.Το καλοκαίρι ίσως δεν είχες το χρόνο για ενυδάτωση και θρέψη.Το Φθινόπωρο μην το αφήσεις να περάσει έτσι.

Στο προφίλ του beautyharmonyblog στο Instagram μπορείς να παρακολουθήσεις το video με τίτλο “Φθινοπωρινές προτάσεις ομορφιάς”και να πάρεις μια ιδέα για τις ιδανικές περιποιήσεις για αυτή την εποχή.

Σήμερα θέλω να σου παρουσιάσω μια εξαιρετική μάσκα ομορφιάς για το πρόσωπο που σίγουρα θα σε βοηθήσει να πετύχεις τον στόχο της άμεσης ενυδάτωσης. Πρόκειται για την μάσκα Masque Hydra-lissant της γαλλικής εταιρίας Sothys.

Αποτελεί μέρος την σειράς Hydra 3HA Hyaluronic Acid (μπορείς να διαβάσεις και για τα υπόλοιπα προϊόντα εδώ) και μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε τύπο δέρματος.Η υφή αυτή της μάσκας είναι αρκετά κρεμώδης και προσωπικά θα τη χαρακτήριζα πλούσια χωρίς όμως να “κάθεται”βαριά στο δέρμα κατά την ώρα της εφαρμογής. Ιδανικός χρόνος εφαρμογής είναι περίπου 15 -20 λεπτά αλλά ακόμα και αν δεν έχεις αυτό τον χρόνο,μέσα σε μόλις 10 λεπτά θα νιώσεις ένα άκρως απαλό δέρμα μετά την εφαρμογή.

Η μάσκα Masque Hydra-lissant προσφέρει άμεση απαλότητα στο δέρμα ενώ ταυτόχρονα θρέφει και βελτιώνει την υφή του δέρματος.Με κύριο συστατικό της υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους μπορεί και εισχωρεί στην επιδερμίδα και προσφέρει άμεση βελτίωση. Επιπλέον, το πατενταρισμένο εκχύλισμα από το μανιτάρι boletus 1055 διεγείρει τη σύνθεση του υαλουρονικού οξέος που υπάρχει στην επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα δρα σαν “ασπίδα για το δέρμα” που δεν αφήνει να διαπεράσει ενυδατικό στοιχείο εκτός του δέρματος. Έτσι θα μπορούσαμε να πούμε οτι το ίδιο το δέρμα μας μπορεί να αναπλάθεται και διαμορφώνει καλύτερη υφή και ενυδάτωση.

Αν θέλεις να πετύχεις άμεση ενυδάτωση, η εταιρία σου προτείνει την χρήση της δυο φορές της εβδομάδα αλλά προσωπικά είδα μεγάλη βελτίωση ακόμη και με χρήση μια φορά την εβδομάδα. Η μυρωδιά της συγκεκριμένης μάσκας είναι τόσο διακριτική και ιδιαίτερη που ακόμη και όταν μείνει όλο το βράδυ στο πρόσωπο σου θα σε χαλαρώσει ενώ εκείνη θα δρα ολονύκτια.

Στα επιπλέον στοιχεία που προσφέρει η εταιρία, αξίζει να επισημανθεί οτι προσφέρει 30%βελτίωση της υφής και 60% επιπλέον ενυδάτωση (στοιχεία που πάρθηκαν μετά από έλεγχο σε 21 άτομα).

Αρα συνοψίζοντας θα σου πρότεινα να την αποκτήσεις σύντομα γιατί θα σε βοηθήσει αρκετά να βελτιώσεις το επίπεδο ενυδάτωσης που έχει ο δέρμα σου!

Tην μάσκα Sothys Masque Hydra-lissant όπως και όλα τα προϊόντα της Sothys μπορείς να τα βρεις σε επιλεγμένους συνεργάτες της εταιρίας στην Ελλάδα (χώρους αισθητικής και spa)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Instagram