Sothys Noctuelle = η δική σου φροντίδα προσώπου για την νύχτα

Όλοι γνωρίζουμε ότι τις βραδινές ώρες ο οργανισμός μας κάνει πολλές σημαντικές διεργασίες στο δέρμα μας. Όλες αυτές είναι απαραίτητες για την βελτίωση του και την διατήρησή του στα καλύτερα επίπεδα. Φυσικά, εμείς μπορούμε να βελτιώσουμε αυτές τις βιολογικές διεργασίες με την βοήθεια της επιστήμης των καλλυντικών, την κοσμητολογία.

Η Sothys μπορεί να μας βοηθήσει αρκετά στην προσπάθεια μας να βελτιώσουμε το δέρμα μας καθώς δημιούργησε δυο καλλυντικά προϊόντα για χρήση αποκλειστικά τις βραδινές ώρες. Πρόκειται για τα προϊόντα Noctuelle (Renovative night cream) και Noctuelle (renovative micro capsules) που θα διαβάσεις παρακάτω την γνώμη μου γι’αυτά.

Κρέμα νύχτας Sothys Noctuelle (Renovative Night cream)

H συγκεκριμένη κρέμα είναι ένα προϊόν ορόσημο από την εταιρία. Αν και δημιουργήθηκε πριν από κάποια χρόνια, οι βελτιώσεις που έχει δεχθεί, την καθιστούν την Νο1 φροντίδα νύχτας για κάθε τύπο δέρματος ακόμη και για τα ευαίσθητα μη ανεκτικά δέρματα. Αν χρειαζόταν να περιγράψω την δράση της συγκεκριμένης κρέμας πολύ περιεκτικά, θα σου έλεγα οτι πρόκειται για την κρέμα που δουλεύει σκληρά στο δέρμα σου ενώ εσύ κοιμάσαι και βελτιώνει την υφή και τα σημάδια κούρασης της ημέρας που πέρασε.

Προσφέρει οξυγόνωση και λάμψη στο πρόσωπό σου (όταν αναφέρω πρόσωπο, πάντα εμπερικλείω και τον λαιμό και την περιοχή του ντεκολτέ).Eτσι βράδυ με το βράδυ, “δουλεύει” τις “πρωινές φθορές” και απολαμβάνεις ένα πρόσωπο διαφορετικό και συνάμα όμορφο. Το πρωί νιώθεις την απαλότητα από την χρήση της συγκεκριμένης κρέμας το βράδυ ενώ ταυτόχρονα οι ρυτίδες αρχίζουν να μειώνονται και το δέρμα θρέφεται αισθητά.

Τα δραστικά συστατικά της συγκεκριμένης κρέμας, προσφέρουν πολλά οφέλη για το δέρμα μας. Συγκεκριμένα το έλαιο ιπποφαούς (πλούσιο σε Ω3,6,7,9)γνωστό για την αναγεννητική και προστατευτική του δράση και τα φύκια  jania rubens  που διεγείρουν τη σύνθεση του κολλαγόνου,βοηθούν στη μείωση των ελεύθερων ριζών και προσφέρουν αναγέννηση του δέρματος. Επιπλέον, το θαλάσσιο κολλαγόνο και ένα κοκτέιλ βιταμινών συντελούν στην αναδόμηση του δέρματος ενώ τα οξέα φρούτων προάγουν την κυτταρική ανανέωση.

Η εταιρία υπόσχεται ένα δέρμα πιο λείο που εμφανίζει περισσότερη λάμψη σε ποσοστό 90% ενώ ταυτόχρονα υπόσχεται 95% καλύτερη ενίσχυση για την αντιμετώπιση των καθημερινών επιθέσεων. Προσωπικά είδα μεγάλη βελτίωση στο πρόσωπό μου στο μέγιστο βαθμό ειδικά το πρωί. Έκανα εφαρμογή της κρέμας σε παχύ στρώμα και ταυτόχρονα έκανα και μασάζ σε όλο το πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ. Με τις άκρες των δακτύλων έκανα δακτυλοπιέσεις σε σημεία που γίνετε καλύτερη λεμφική παροχέτευση και έτσι το δέρμα μου ήταν ακόμα πιο λαμπερό. Η υφή της κρέμας είναι ιδανική για μασάζ καθώς ρέει ευχάριστα στην μάλαξη.Τέλος, η μυρωδιά της δεν μπορεί να μην συζητηθεί. Ένα σύνολο από όλες τις νότες (υψηλές, μεσαίες και χαμηλές) δρουν συνεργιστικά καθώς το γλυκό πορτοκάλι, το γιασεμί, το ροδόξυλο και πολλά ακόμη δένουν μεταξύ τους ευχάριστα και σε χαλαρώνουν.

Σίγουρα θα είναι η αγαπημένη μου βραδινή συνήθεια ομορφιάς για πολύ καιρό.

Noctuelle Renovative micro capsules

Tον τελευταίο καιρό, σίγουρα θα έχεις πέσει σε κάποιο άρθρο, βίντεο κλπ ομορφιάς που αναφέρεται στη βιταμίνη C και την σημασία που έχει για το δέρμα μας.

Η βιταμίνη C γνωστή και ως L-ασκορβικό οξύ είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη, με αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Είναι απαραίτητη για τον οργανισμό, αφού συμμετέχει σε διάφορες βιολογικές διεργασίες.Ειδικότερα για το δέρμα μας, η βιταμίνη c περιορίζει την δράση των ελευθερων ριζών ενώ ταυτόχρονα εξαλείφει τις λεπτές γραμμές και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα. Επιπρόσθετα συμβάλλει ενεργά στη μείωση της υπερμελάγχρωσης, αφού περιορίζει την παραγωγή μελανίνης. Έτσι, το χρώμα του δέρματος ομαλοποιείται και οι πανάδες περιορίζονται. 

Η Sothys γνωρίζοντας όλα τα παραπάνω όφελη της βιταμίνης, δημιούργησε τις συγκεκριμένες μικρο-κάψουλες που είναι 100% βιοδιασπώμενες και προσφέρουν την ακριβή δόση καθαρής Βιταμίνης C (20%) χωρίς να δημιουργούν προβλήματα ερεθισμού στο δέρμα. Ετσι μπορούν να χρησιμοποιηθούν από κάθε τύπο δέρματος ακόμη και από τα ευαίσθητα δέρματα.

Με ευχάριστο άρωμα και μια υφή πραγματικά βελούδινη, οι κάψουλες Renovative micro capsules θα γίνουν οι αγαπημένοι σου σύμμαχοι στην ομορφιά. Η εταιρία υπόσχεται βελτίωση του δέρματος από την πρώτη εβδομάδα ενώ μετά από ένα μήνα αναφέρει έντονη μείωση των λεκέδων σε κλινικές μελέτες που έκανε σε ποσοστό 22,9%! Συστήνει την βραδινή χρήση για περίπου 2 μήνες τουλάχιστον, μετά τον καθαρισμό του δέρματος και επιπλέον να γίνετε χρήση ορού ομορφιάς και βραδινής κρέμας φροντίδας.

Χρησιμοποιήσα το προιον για περίπου ένα μήνα, και πραγματικά εξεπλάγην από το αποτέλεσμα. Φυσικά πρέπει να αναφέρω οτι δεν έχω προβλήματα δυσχρωμιών, πανάδων για να κρίνω το αποτέλεσμα όμως το πρόσωπο μου είναι σίγουρα πιο απαλό και είδα μείωση στην εμφανιση των ρυτίδων (εχω αρκετές στο μέτωπο λόγω έκφρασης).

Εαν λοιπόν ψάχνεις καθαρή βιταμίνη C σε περιεκτικότητα που θα σου φέρει ορατά αποτελέσματα, η λύση είναι οι κάψουλες της Sothys Noctuelle Renovative micro capsules.

Τα προιόντα της Sothys μπορείς να τα προμηθευτείς από συγκεκριμένους αισθητικούς που συνεργάζεται η εταιρία. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να απευθυνθείς στην εταιρία .

(τα προϊόντα αποτελούν pr samples Διάβασε το disclaimer )

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Instagram