Ορίστε η συνταγή
“τα πιτάκια μου”
μισό κιλό φέτα
500 γρ αλεύρι
1 ποτήρι γάλα
μισό ποτήρι λάδι (χρησιμοποιώ πάντα ελαιόλαδο)
μισό κουταλάκι σόδα μαγειρική
λίγο πιπέρι
διάφορα μυρωδικά. Εγώ βάζω θυμάρι, δεντρολίβανο,σκόρδο (λίγο), βασιλικό για να κάνω μια μυρωδιά μεσογειακή
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά και απλώνουμε το μείγμα σε αντικολλητικό χαρτί. Παιρνουμε με το κουταλάκι ένα μέρος κάθε φορά και το βάζουμε στο χαρτί σαν μικρά μπαλάκια. Ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου να πάρουν χρώμα.
Φυσικά μπορείτε να κάνετε τις δικές σας παραλλαγές και να προσθέσετε διάφορα άλλα συστατικά όπως πιπεριά και διάφορα τυριά
Καλή όρεξη!
Ξέχασα να σημειώσω οτι η συνταγή βγάζει 30 κομμάτια περίπου