Διαβάσαμε :”Ημερολόγιο Αναμνήσεων”

Ενα πρωτότυπο βιβλίο έφτασε στα χέρια μου πριν λίγες μέρες και νιώθω πραγματικά πολύ τυχερή. Συνηθίζω εκεί γύρω από την γιορτή της μητέρας, να ψάχνω για βιβλία γονεικότητας που να σχετίζονται όμως με τα παιδιά και πως μπορεί να υπάρξει αλληλεπίδραση με αυτά. Φέτος λοιπόν, είχα την τύχη να λάβω το βιβλίο της ‘Ελενας Γκίκα και ομολογώ οτι είναι οτι καλύτερο για αυτή την περίσταση. Ονομάζεται “Ημερολόγιο αναμνήσεων“και σίγουρα θα το αγαπήσεις!

Σε εύχρηστο μέγεθος που μπορείς να το έχεις μέσα στην τσάντα σου, το βιβλίο “Ημερολόγιο Αναμνήσεων” είναι ένα πρωτότυπο ημερολόγιο για γονείς. Αν είσαι γονέας, γνωρίζεις πολύ καλά οτι η γονεικοτητα είναι απαιτητική και πολλές φορές κουραστική όμως κρύβει και τόσες χαρές, εκπλήξεις, δημιουργίες, γέλια. Δυστυχώς, όταν τα ζούμε, περνούν πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να μην τα θυμόμαστε όσο θα θέλαμε. Ευτυχώς οι φωτογραφίες είναι “αποδεικτικά” αυτών των όμορφων στιγμών αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και την μοναδικότητα που προσφέρει η καταγραφή ειδικά των συναισθημάτων μας. Αυτή την διαδικάσια μας παροτρύνει η συγγραφέας να την κάνουμε μέσα από το βιβλίο της “Ημερολόγιο Αναμνήσεων“. Ετσι, στο “Ημερολόγιο Αναμνήσεων” μπορείς να καταγράψεις από τα πολύ απλά όπως την ανάπτυξη του παιδιού σου μέχρι το αγαπημένο του φαγητό, χρώμα, δραστηριότητα. Όλα αυτά σε εγχρωμες σελίδες με πρωτότυπη εικονογράφηση. Ταυτόχρονα, στις σελίδες του θα βρεις ιδέες για δημιουργική απασχόληση με το παιδί όπως αναμνηστικές ευχετήριες κάρτες , θεματικές κατασκευές (πασχαλινές δημιουργίες, καλοκαιρινές κλπ) και φύλλά εργασιών με βάση τους μήνες. Χρωμοσελίδες και το γράμμα στον Αγιο Βασίλη δεν θα μπορούσε να λείπουν από αυτό το φανταστικό ημερολόγιο. Προσωπικά, μου άρεσαν πολύ οι σελίδες που χρειάζεται να βάλεις φωτογραφίες μιας και στα περισσότερα ημερολόγια για παιδιά κάτι τέτοιο παραλείπεται.

Φυσικά μπορείς να το αγοράσεις δώρο για την έγκυο φίλη σου (εξαιρετική πρόταση για baby shower δώρο) ή για γονείς.

Μπορείς να το προμηθευτείς κανοντάς το παραγγελία στο αγαπημένο σου βιβλιοπωλείο ή αγοράζοντας το απευθείας από την συγγραφέα στο ηλεκτρονικό της κατάστημα

Καλή ανάγνωση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Instagram