About

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό  μου!

Είμαι η Μαρία, μαμά τριών παιδιών (ενός βιβλιοφάγου κοριτσιού και δύο αγοριών που αγαπούν τη δράση). Αισθητικός και ολιστική θεραπεύτρια σε επαγγελματικό επίπεδο και blogger από το 2012.  Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αγριά, Βόλου και δηλώνω περήφανη Αγριώτισσα παρόλο που κατοικώ πλέον λίγο πιο μακριά από αυτή, δηλαδή στον Βόλο.

Η αγάπη για την ομορφιά και την περιποίηση με οδήγησε να σπουδάσω  αισθητική σε Αγγλία(BsC HONS University of Bradford) και Ελλάδα (TEI Aθήνας), στο τέλος του προηγούμενου αιώνα. Παράλληλα με τις σπουδές αισθητικής στην Αγγλία σπούδασα και αρωματοθεραπεία (ΙFA) και ρεφλεξολογία (IFR) και κατέχω  τα παραπάνω πτυχία. Έτσι μπορώ να αποκαλούμαι και ολιστική θεραπεύτρια, ειδικότερα αρωματοθεραπεύτρια και ρεφλεξολόγος. Ασχολούμαι επαγγελματικά με τα παραπάνω από το 2000.

Μου αρέσει να μοιράζομαι  τις γνώσεις  και τις εμπειρίες  μου με σκοπό να πετύχουμε ένα κόσμο πιο όμορφο, πιο υγιή και αρμονικό. Έτσι γεννήθηκε και η ιδέα για την δημιουργία αυτού του ιστολογίου ένα πρωινό. Στην αρχή,  ξεκίνησα να γράφω για θέματα αισθητικής. Μεγάλη μου αγάπη αποτελούν  οι ολιστικές θεραπείες και γενικότερα για το πως μπορεί η φύση να μας βοηθήσει στην ομορφιά και την ευεξία. Οι γνώσεις μου δεν προέρχονται μόνο από βιβλία αλλά και από την εμπειρία μου από τους πελάτες μου, τους φίλους, τους γνωστούς.

Στην πορεία, η μητρότητα ήρθε στην ζωή μου και μου έδωσε ώθηση ν’ ασχοληθώ με περισσότερα θέματα που αφορούν τις μαμάδες. Η ενασχόληση με τα παιδιά μου επανέφερε την  αγάπη για τις χειροτεχνίες, την ζαχαροπλαστική, την ραπτική, diy και όλα όσα καταπιανόμουν παλαιότερα και νόμιζα ότι δεν μπορούσα να ασχοληθώ πλέον λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Παρέα με την οικογένεια μου πλέον, απολαμβάνουμε ταξίδια, αποδράσεις, κατασκευές και την αγάπη για το διάβασμα. Μου αρέσει να παρασκευάζω τα δικά μου καλλυντικά και να δοκιμάζω και κάποια που υπάρχουν στην αγορά.

Aν θέλετε μπορείτε να μάθετε περισσότερα για εμένα, διαβάζοντας εδώ   

αλλά και σε αυτή την ανάρτηση

Άρθρα μου θα βρείτε και στο διαδικτυακό περιοδικό Familives και στο blog Familives blog!

Σχετικά με το beauty harmony blog

Το beauty harmony blog είναι ο χώρος που μοιράζομαι λίγο από την καθημερινότητά μου με την οικογένεια μου, τις εμπειρίες μου, τις προτάσεις μου και τις κατασκευές μου. Είναι ο χώρος που θα βρείτε θέματα  ομορφιάς- περιποίησης από την σκοπιά της αισθητικού αλλά με τη φροντίδα της μητέρας.

Λίγο από αισθητική, λίγο από μαμά και πολύ καμωμένο από αγάπη είναι ότι υπάρχει στο beauty harmony blog.

Το Beauty Harmony Blog θα το βρείτε και στο  Facebook   και Instagram.

Εαν θέλετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο email: beautyharmonyspa@yahoo.gr ή να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε εδώ 

Instagram